ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK UROŠA STANIĆA ĆE VAS NAJEŽITI: Pao u histeriju, pa krenuo da se valja po podu, ukućani dozivali POMOĆ!

Autor:

Zadruga

03.12.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić je dobio napad histerije, pa krenuo da viče na sav glas.

ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK UROŠA STANIĆA ĆE VAS NAJEŽITI: Pao u histeriju, pa krenuo da se valja po podu, ukućani dozivali POMOĆ!

Foto: TV Pink/printscreen

Jezivi snimak Uroša Stanića obišao je internet, a korisnici društvenih mreža ne prestaju da bruje o ovome. Naime, pojavio se klip, na kom Uroš pada, nakon histeričnog napada, a Marko Janjušević Janjuš i Marko Đedović pokušavaju da ga urazume.

On je vikao na sav glas i kukao kako želi da napusti Elitu, a Janjuš je molio ljude da ga izvedu, s obzirom da nije znao kako da ga smiri.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

 

 

Dok su jedni komentarisali da Stanić sve glumi i da na ovaj način pokušava da privuče pažnju, drugi su bili zabrinuti za Uroševo stanje.

- Izvedite ga odavde, ne znam šta da radim sa njim - vikao je Janjuš u rehabu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ime

03.12.2023 10:32

Baš jezivo. Žalosno. Ne treba ovakve osobe uvoditi u rijaliti , posle svega oni će biti još više "bolesni". Nije ljudski da jedan dečko sa ovakvim poteškoćama sliži za sordnju drugima. Nehumano i jadno je za gledanje.