KUKU ANELI, ŠTA RADIŠ OVO?! Alkohol joj skinuo masku, isplivao SKANDALOZAN SNIMAK! (VIDOE)

Autor:

Zadruga

29.11.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva pokazala novo lice, javnost zgrožena ponašanjem!

KUKU ANELI, ŠTA RADIŠ OVO?! Alkohol joj skinuo masku, isplivao SKANDALOZAN SNIMAK! (VIDOE)

Foto: Instagram.com

 

 

Aneli Ahmić svojim ponašanjem u "Eliti" privlači veliku pažnju od samog početka rijalitija. Ona već neko vreme nema komunikaciju sa Markom Janjuševićem Janjušem, otkako su imali brutalnu svađu u kojoj su jedno drugom izgovorili najstrašnije reči. 

Ahmićeva ne krije da joj jako teško pada što više nema komunikaciju sa njim, a sinoć je utehu odlučila da pronađe u čaši, pa je udarila po alkoholu. Očigledno je to uticalo na njeno ponašanje, koje je bilo jako čudno, što je postala glavna tema komentarisanja na društvenim mrežama. 

Ona je u provokativnom haljini igrala i spuštala se do poda, a u ovakvim izdanjima je do sad niko nije viđao. Na društvenim mrežama komentariše se da je alkohol pokazao njeno pravo lice i da je ponašanje fine žene bila samo maska koja je posle nekoliko meseci rijalitija očigledno spala. 

Kako je to izgledalo pogledajte u videu na početku ovog teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Ponos

29.11.2023 12:15

Upravo tako, alkohol otkriva pravo lice dve žene koje glume "glumu". Žanu sam imao prilike videti kad je udari alkohol i kad se "uživi" u ulogu fatalne zavodnice i plesačice a sad smo videli i Aneli u toj situaciji. Da nije žalosno, bilo bi smešno, kaže naš narod. Žene imaju zrele godine, majke su i jure muškarce u rijalitiju, Žana sa "klincem" koji je nijem pred kamerama a iz daljine se malo i ohrabri, Aneli juri čoveka koji ponižava godinama svoju porodicu koja sve gleda i sluša šta on radi. Aneli, ponos sestre Site koja "pljuje" po drugim učesnicama rijalitija, bivšim i sadašnjim.

Nadica

29.11.2023 13:42

Drago mi je da je ološ pokazao pravo lice i šta najbolje zna da "radi"!!! Bojim se da se i Đedović malo zaljubiška u nju, jer je brani, savetuje i daje veliki budžet, a nju ne kritikuje što je bila i ima dete sa "goveđom glavom"!!! Jedva čekam da sazma ko je i šta je Aneli i da vidim kako će da se vadi što je podržavao jednu kriminalku, ološa i laku žensku!!!