ZARATILI ZBOG ISTE ŽENE! Bojana i Luka u KLINKU, Anđela mu se UNELA U LICE, Pavlovićeva ZAPRETILA JAVNO!

Autor:

Zadruga

26.11.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je tokom emisije "Nominacije" došlo do drame između Luke Majčice i Bojane Pavlović!

ZARATILI ZBOG ISTE ŽENE! Bojana i Luka u KLINKU, Anđela mu se UNELA U LICE, Pavlovićeva ZAPRETILA JAVNO!

Foto: Republika.rs, printscreen/RTV Pink

Sinoć su se u "Eliti" odigrale nominacije. Takmičari rijalitija birali su između Anite Stanojlović i Bojane Pavlović, koje je za potrčke odabrao Marko Đedović. Tokom nominacije Luke Majčice došlo je do drame između Bojane i njega, i to zbog Anđele Šparavalo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luka Majčica

- Krenuću od Bojane, ona kao da je Veliki šef, pa može nešto da mi zabranjuje. Ti kao da imaš ku*ac, a ne pi*ku, u zadnje vreme si ološ prema meni, veliki si provokator, uzdigla si se mnogo, mogu da te vređam ceo dan, ti si poluretardirana osoba, dno dna si. Niko te ne voli, previše si pokvarena kvarna, užasna si osoba. Ja Anđelu ne vidim - rekao je Luka.

- Nemoj da si joj prišao više, da li ti je jasno? Sad ti govorim! Anđela je moja! Bolje sedi dole, majmune! Budeš li joj prišao, izlupaću te - zapretila je Bojana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđela Šparavalo i Luka Majčica

Anđela se unela Luki u lice i više puta ga nazvala bolesnikom. Nakon kraće drame, Luka je poslao Bojanu u izolaciju.

- Što se Anite tiče, preloša osoba, ispala je đubre prema Matoroj. Ne želim mnogo da je komentarišem! Šaljem Bojanu, ostavljam Anitu - poručio je Majčica.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bojana Pavlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ime

26.11.2023 13:38

Bjana je mnogo neprijatna devojka, odbojna. Nešto mračno i odbojno izbija iz nje. Nasleđeni geni, teško detinjstvo i ogroman teret na leđima koji su joj ostavili roditelji ?Da li je sve to ostavilo velike posledice na ovu devijku? Odrastanje u domu bez roditelja baka, deka, tetki ..., bez nekoga bližnjeg da spoznsš i razviješ emocije, teško je . Sirova i surova, neprilagođena životu u zajednici odraslih. Zavidna i ljubomorna, nezna ona šta je ljubav i emocija prema bližnjem, njoj to niko nije pružio i zbog toga je ona gruba i bezosjećajna. Nju vodi borba za dokazivanjem da je najpametnija, nsjlepša i da je u pravu uvek ona. Ustvsri, to su njeni komplekdi i nesigurnost kao i nepoverenje u ljude. Bojana veruje samo sebi. Ona bi sad i da nadmaši Matoru i bude glavno "žensko muško". Nema Bojana Matorinu dušu, toplinu,privrženost ljudima koje voli, zaštitnički stav prema onima do kojih joj je stalo, širokogrudnost i darežljivost.Bojana je sve suprotno od toga. Upropastiti će malu Anđelu, deluje kao da je ucenjuje i drži u šaci zbog nečega da bi mala bila uz nju. Roditelji, vadite dete iz druženja sa Bojanom.