"MAJA ĆE DA POLUDI I DA JE RAŠČERUPA" Taki Marinković besan kao ris, otvorio sve karte o AFERI sa Teodorom Delić!

Autor:

Zadruga

24.11.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poludeo nakon sinoćne emisije i odlučio da konačno prizna istinu!

"MAJA ĆE DA POLUDI I DA JE RAŠČERUPA" Taki Marinković besan kao ris, otvorio sve karte o AFERI sa Teodorom Delić!

Foto: republika

Nakon sinoćnog događaja koji je uzdrmao Belu kuću, javnost je i dalje uznemirena zbog majici koje su se pojavile u Eliti. Povodom toga oglasio se Taki Marinković,o kojem učesnici "Elite" ne prestaju da pričaju, pogovoto kad s je reč o Teodori Delić, o kojoj se priča da je sa Takijem bila u vezi.

Teodora i ja smo samo veliki prijatelji i ništa više od toga. Ona je na meni videla majjicu na kojoj je fotografija Maje, mene i Lea. Bili smo na video pozivu, ona u Beogradu, ja na moru. Oduševila se i rekla ''kako je dobra majica'' i ja sam je pitao da li želi da napravim i njoj, ona je rekla ''može''! To je cela filozofija! Odštampao sam dve zato što je jedna bila mnogo mala i zato su dve. Kada sam se vratio u Beograd, poklonio sam joj te majjice. Ja ti ništa ne vidim strašno. Opet ponavljam, mi smo prijatelji, nikada ništa nije bilo između nas... ona je dosta mlađa i ja to poštujem - rekao je Marinković i dodao:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika.rs, ATA Images

Taki Marinković i Teodora Delić

Sve je meni jasno... oni hoće sada da ''igraju rijaliti'' ti neki nebitni učesnici, pa na taj način žele da potkače Maju, kao ona će da poludi, da je raščerupa ili ne znam ni ja šta... Maja nema razloga to da radi, i neće! Jel ona treba da pretuče pola Beograda zbog mene? - poručio je za Pink.rs Taki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sanja

24.11.2023 17:01

Ko je bre ovaj Taki Incest? Čovek teško retardiran, bez znanja i zvanja, klošar, a devojke koje povezuju sa njim, iste su, bolesna bagro, lečite se i ne dovodite mladu decu u zabludu da ste vi "dzet set"?🤮🤮🤮