U ELITU SE VRAĆA DISKVALIFIKOVANI TAKMIČAR: Isplivala privatna prepiska, najavljen povratak u rijaliti! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.11.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanjin Horvat na svom Instagram profilu otkrio da uskoro može da se dogodi njegov povratak na imanje u Šimanovcima!

U ELITU SE VRAĆA DISKVALIFIKOVANI TAKMIČAR: Isplivala privatna prepiska, najavljen povratak u rijaliti! (FOTO)

Foto: Ilustracija

Sanjin Horvat je samoinicijativno napustio Elitu i diskvalifikovao se, a mnogi i dan-danas smatraju da je to uradio zbog Milene Kačavende, u koju se navodno zaljubio, te pobegao od emocija, s obzirom da je u rijaliti ušao zauzet.

Horvat je, po napuštanju Elite, nastavio život sa izabranicom, a sada je spustio loptu, pa poželeo da se ponovo suoči sa kumom i vrati na velelepno imanje u Šimanovcima.

On je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelio privatno prepisku sa fan stranicom Jovane Tomić Matora i Anite Stanojlović, gde je napisao da može da se dogodi da on uskoro ponovo bude deo rijalitija "Elita". 

Republika

Foto: Instagram.com

Sanjin Horvat Instagram

Sanjin je više puta javno pokazao da bi voleo da ponovo živi na imanju u Šimanovcima, ali se produkcija televizije Pink po tom pitanju još uvek nije oglasila, pa nije ni poznato da li će on uskoro biti vraćen u takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading