OSVANUO RAZGOVOR FILIPA CARA I DISKVALIFIKOVANOG UČESNIKA ELITE: U svemu učestvovala i Aleksandra!

Autor:

Zadruga

25.10.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se pojavio snimak razgovora Filipa Cara sa diskvalifikovanim učesnikom Elite, osvanuli svi detalji.

OSVANUO RAZGOVOR FILIPA CARA I DISKVALIFIKOVANOG UČESNIKA ELITE: U svemu učestvovala i Aleksandra!

Foto: ATA Images

Filip Car se trenutno najviše bavi TikTokom, gde ima svoju "emisiju", a sinoć je ugostio diskvalifikovanog učesnika Elite, Sanjina Horvata, koji je odlučio da napusti rijaliti.

Iako je Car izjavljivao da se želi povući iz svih rijaliti priča, čini se da je svakako deo istih, a sinoćnji razgovor Sanjina i Filipa na TikToku izazvao je veliku pažnju i brojne reakcije.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Filip Car

 

Oni su porazgovarali o svim aktuelnim dešavanjima, a Sanjin je snimak podelio putem svog Instagram profila, te je otkrio da je i Aleksandra Nikolić učestvovala u svemu, odnosno da je bila prisutna tokom ovog lajva.

Kako mnogi komentarišu, nije isključeno da Car, kao rijaliti "majstor" savetuje manje iskusnog kolegu, s obzirom da se spekuliše o Sanjinovom povratku u Elitu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading