POČELA JE VRELA NEDELJA U ELITI: U izolaciji će biti BURNO, ovo su POTRČCI Milice Veličković - drugarici zapržila čorbu!

Autor:

Zadruga

26.09.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovonedeljni vođa Milica Veličković odabrala svoja dva potrčka i omiljenu osobu!

POČELA JE VRELA NEDELJA U ELITI: U izolaciji će biti BURNO, ovo su POTRČCI Milice Veličković - drugarici zapržila čorbu!

Foto: promo

Sinoć su se u "Eliti" odigrale emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje". Ovonedeljni vođa Milica Veličković dobila je priliku da promeni tok rijalitija, a na iznenađenje svih, u sobu za izolaciju poslala je Nikolu Bukilića i Teodoru Delić, koja se šokirala zbog odluke svoje drugarice.

- U izolaciju idu Nikola Bukilić i Teodora Delić - odlučila je Milica.

- U šoku sam. Tamo mi je hladno - rekla je Teodora.

- Neće ti biti - poručio je Bukilić.

- Šta bih uradila u izolaciji, to bih uradila i ovde, izolacija mi ne treba. Nisam očekivala da mi drugarica ovako smesti - rekla je Delićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić, Milica Veličković i Nikola Bukilić

Reč je dobio Nenad Macanović Bebica, koji flertuje sa Delićevom već neko vreme.

- Nisam povređen, ali nema smisla više da joj kuvam. Ne nervira me kada ih vidim nasmejane, mi nismo zajedno i može da radi šta hoće -rekao je Bebica.

Reč je dobila i Teodora Radoičić, koja je do pre nekoliko dana bila u vezi sa Bukilićem.

- Ja sam presrećna zbog ove odluke. Ja ću isto možda da odem na treću stranu. Meni je u izolaciji bilo katastrofa, ne ponovilo se. Ja sam želela bez Bukilića da budem u izolaciji - istakla je Radoičićeva, na šta se nadovezao Mensur Ajdarpašić.

- Zanimljiv odabir koji nisam očekivao. Mislim da će žurka sutra da uradi svoje, ali mislim da su njegove iskrene emocije i dalje prema Teodori Radoičić. On je meni danas rekao da negde mora da ga... Rekao je svaki dan kada ustane ode i poljubi Teodoru Radoičić u usta - otkrio je Mensur Ajdarpašić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Bukilić i Teodora Delić

- Od toga nema ništa, neke druge stvari su nas razdvojile. Ja ne mogu da znam sa kojom bih pre bio, obe su mi se sviđale. Ono sa Teodorom Radoičić ne funkcioniše ništa. Nema tu inata - rekao je Bukilić.

- Mi smo završili - odbrusila mu je Raodičićeva.

Milica je odabrala i omiljenu osobu. Kako je njen dečko Borislav Terzić Terza u Kući odabranih, Veličkovićeva se odlučila da sa sobom u hotel povede Teodoru Radoičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading