MRAČNA TAJNA IZ DOMA MATORE I ANITE: Ovo se dešava u njihova četiri zida, od svih kriju ISTINU o braku!

Autor:

Zadruga

25.09.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljica Jovane Tomić Matore otkrila je istinu o njenom braku sa Anitom.

MRAČNA TAJNA IZ DOMA MATORE I ANITE: Ovo se dešava u njihova četiri zida, od svih kriju ISTINU o braku!

Foto: printscreen/RTV Pink

Današnja svađa Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović uzburkala je javnost, s obzirom da je Matora momentalno zatražila razvod, zbog čega se oglasila njena dobra prijateljica i zadrugarka, Sandra Rešić.

Sandra je otkrila da je ova njihova svađa "mlaka voda", te se zaključuje da brak Matore i Anite uopšte nije miran:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

- Evo ako mi veruješ poznavajući Matoru, Anitu malo manje, ovo je kisela voda, ovo je ništa, pomiriće se do večeras, noćas ispod jorgana ujutru na kafi, ništa specijalno i što već nismo videli u Matorinim svađama. Matora je uvek bila što na um to na drum, rekla sam joj 100 puta da za razliku od 99% ljudi ona zaista živi realan život tamo. Nema barijeru koju bi negde ako ništa sada zbog ozbiljnog braka trebalo da ima, pa da se rešavaju stvari na drugi način ko god da je kriv, odmah kažem ne stajem ni na čiju stranu, jer zna i Matora da pretera, a zna i Anita - rekla je Sandra, te je dodala:

Republika

Foto: Instagram.com

Sandra Rešić

 

- Apsolutno ne podržavam šta je Anita rekla za Matorinu mamu, ne mislim na psovku, to u besu svi govorimo, nego na sve posle. Takođe ne opravdam ni Matoru što zna da i kad treba da pohvali, zna da pecne za nešto što ona čak i ne misli da je peckanje, jer opet kažem, Matoru računajte kao nekog ko od svih njih zajedno za 7 godina, najrealniji život živi tamo. To joj se masu puta obije o glavu. Nadam se da neće u ovom odnosu, jer bih volela da opstanu, zbog Matore bih volela. Zaslužila je - zaključila je Rešićeva za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading