"MAMA PLAČE JER JOJ JE STANIJA UNIŠTILA BRAK" Isplivao potresan snimak Aneli Ahmić - drži dvogodišnje dete i lije suze zbog Asminovog NEVERSTVA!

Autor:

Zadruga

04.09.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresan snimak takmičarke "Elite" i njenog deteta ugledao svetlost dana!

"MAMA PLAČE JER JOJ JE STANIJA UNIŠTILA BRAK" Isplivao potresan snimak Aneli Ahmić - drži dvogodišnje dete i lije suze zbog Asminovog NEVERSTVA!

Foto: Instagram.com

Aneli

Na Instagram profilu Aneli Ahmić, takmičarke "Elite", svakodnevno se dele novi dokazi o vezi starlete Stanije Dobrojević i Anelinog supruga Asmina Durdžića. Isplivao je potresni snimak gde ona Aneli drži njihovo dvogodišnje dete i plače zbog suprugovog neverstva.

Dete je na snimku ponavljalo da mama plače, dok je ona grcala u suzama.

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Zašto mama plače? Zato što joj je Stanija uništila brak i dete ostalo bez oca, Sram te bilo, možda i tebi Bog bude dao dete, pa ćeš i ti plakati - poruka je koja je objavljena preko snimka.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Asmin se danas prvi put oglasio, te istakao da nikad nije bio u braku sa Aneli i da su prekinuli u junu 2022. godine.

- Nikada nisam bio oženjen sa Aneli Ahmić. 2022 godine, šestog meseca mi smo prekinuli. Stanija nema veze sa njom, niti je znala da postoji Aneli u mom životu, bilo me je sramota da kažem. 50.000 evra nudim javno ako Aneli Ahmić sve na poligrafu ponovi što je pričala. Uskoro šaljem ja dokaze i istinu o ženi koja je došla da vara narod na televiziji - pisalo je u objavi na Instagram profilu Aneli.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

 

On se oglasio i za domaće medije, te istakao da je tek sad priznao vezu sa Stanijom, zbog toga što ju je ona krila od porodice, jer su njih dvoje različite vere. 

Stanija je nakon njegovog oglašavanja objavila prvu fotku sa njim bez cenzure i pokazala kako uživaju u jednom luksuznom restoranu na obali mora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading