ŠOK PREOKRET U ODNOSU ANE I ZVEZDANA: Ćurčićeva uspela da "opere" bivšeg, pa dobila titulu najvećeg foliranta ikada!

Autor:

Zadruga

06.08.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari priznali da su promenili mišljenje o Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću!

ŠOK PREOKRET U ODNOSU ANE I ZVEZDANA: Ćurčićeva uspela da "opere" bivšeg, pa dobila titulu najvećeg foliranta ikada!

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora su se pomirile i sada ponovo u njihovom braku ruže cvetaju, a Stanojlovićeva je otkrila da ipak postoji nešto što ne podnosi, kad je Matora u pitanju i da joj neprestano na to skreće pažnju:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

 

 

- Baš je počela da me nervira sa telefonom. To sam radila ja, konstantno sam bila na lajvu, pa se njoj toliko svidelo i počela je i ona. Rekla sma joj da ću baciti telefon koliko je počela da provodi vreme na njemu, dodala je ona kroz osmeh i rekla da za sada ne planira snima i zarađuje preko tik toka što je u poslednje vreme glavna preokupacija pojedinim zadrugarima - priznala je Anita.

Anita se, zatim, osvrnula na bivšu rijaliti cimerku, Anu Ćurčić, pa prokomentarisala njeno ponašanje, vezu sa Acom Bulićem, kao i najavljenu tužbu za Zvezdana Slavnića:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Pročitala sam da planira da tuži Zvezdana, pa se pitam šta je čekala do sada. Ako imaš sve te dokaze... što nešto nisi preduzela. Nisam upućena ni u sve to što se dešavalo sa njom i njenom kumom Milenom, ali čula sam da i njoj preti nekim dokazima. Ana je pokazala da nije čovek i da je sa svima samo dok ima korist. Ona je loš čovek - rekla je Anita za Pink.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading