OTKRIVAMO NAJMRAČNIJU TAJNU BIVŠEG PARA! Ana i Zvezdan organizovali SVINGERSKE ŽURKE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dvoje su pre početka "Zadruge 6" pravili s*ks-partije, na kojima su okupljali bogataše, biznismene i neke političare. Pošto su imali uticajne goste, koji nisu želeli da se zna da posećuju ovakva mesta, plaćali su im i za garanciju diskrecije!

OTKRIVAMO NAJMRAČNIJU TAJNU BIVŠEG PARA! Ana i Zvezdan organizovali SVINGERSKE ŽURKE!

Foto: ATAImages, Printscreen

Bivši nevenčani supružnici Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić, pre nego što su postali popularni zahvaljujući "Zadruzi 6", bili su poznati u gradskim krugovima jer su organizovali svingerske žurke, na kojima su samo mogli da se pojave imućni i moćni ljudi. Kontroverzni par, čija životna priča trese ceo region, iza sebe ima mnogo mračnih tajni, koje se lagano otkrivaju jedna po jedna, a sada je Srpski telegraf došao do saznanja od čega su živeli sve do početka šeste sezone najgledanijeg rijalitija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana i Zvezdan

- Njih dvoje su pre početka "Zadruge" pravili s*ks-partije, na kojima su se okupljali bogataši, biznismeni i neki političari. U pitanju su svingerske žurke, koje su dozvoljene, ali iza tog paravana ko zna šta se još dešavalo. Za taj njihov kupleraj bluda i razvrata, koji se odvijao u jednoj kući nadomak Beograda, čuli su svi iz tih krugova - priča izvor blizak bivšem paru, te nastavlja:

Republika

Foto: ATAImages

Ana i Zvezdan

- Zvezdan je ovu bolesnu ideju pre rijalitija sproveo u delo, Ani je rekao da ima šemu kako da zarade lepe pare, a da ni d*petom ne mrdnu, s obzirom na to da se samo ulaznice za ovakva partijanja kreću od 20 do 100 evra. Oni su iznajmili kuću u jednom naselju koje se nalazi u okolini Beograda. Okupili su prelepe, mlade singl devojke, kojima je zagarantovan besplatan ulaz jer su odličan mamac za parove koji žele da se zabave s lepoticama i ne žale da za takve usluge plate specijalne vrste karata koje im domaćini nude. Ana i Zvezdan imali su uticajne goste, koji nisu želeli da se zna da posećuju ovakva mesta, pa su papreno plaćali i za garanciju diskrecije - zaključuje izvor.

Republika

Foto: ATAImages

Ana i Zvezdan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading