MOLI PORODICU DA JOJ OPROSTI BRUKU: Anđela saznala da su je se roditelje odrekli, pa kukala na sav glas zbog sramote koju im je priredila! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.04.2023

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela odlučila da okrene novi list nakon raskida sa Zvezdanom!

MOLI PORODICU DA JOJ OPROSTI BRUKU: Anđela saznala da su je se roditelje odrekli, pa kukala na sav glas zbog sramote koju im je priredila! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić gostovala je u radio-emisiji "Amnezija", gde je prvi put otvoreno govorila na temu prevare Zvezdana Slavnića i raskida sa njim, a dotakla se i svojih roditelja, koji joj nisu poslali čestitku za Uskrs, zbog čega je Anđela bila ubeđena da su je se odrekli.

Anđela je odlučila da okrene novi list i ispravi svoje greške, pa se nada da će je roditelji prihvatiti nazad:

- Ja u životu nisam doživela toliko stvari, kao da je đavo ušao u mene. jeste to karma, ali je i velika kazna, desila se ljubav, to nije opravdanja, ali sam ja pogrešila bila sam samoživa. ja sam u tu vezu uložila i porodicu i moral i sve što sam mogla, a ne smatram da bih ikada u životu više mogla da dopustim sebi bilo kakav kontakt sa njim, to bi bilo moje poniženje. Ja znam da je moja porodica promenila brojeve telefona, jer ja sam njima napravila toliku bruku kakvu niko nije, ali nadam se da ako ostanem pri stavu da ne budem u bilo kakvom kontaktu sa njim. Ja verujem da su me se roditelji odrekli, ali se nadam da će biti tu, ako se osvestim - rekla je Anđela.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading