"SAMO DVA MINUTA TRAŽIM": Lejdi Gaga objavila BROJ TELEFONA, fanovi MANIJAKALNO zovu!

Autor:

Zabava

02.05.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju samo jedno - zašto im se pevačica ne javlja!

"SAMO DVA MINUTA TRAŽIM": Lejdi Gaga objavila BROJ TELEFONA, fanovi MANIJAKALNO zovu!

Foto: Tanjug/AP

Lejdi Gaga

Davnih dana, dok se kao talentovana pevačica probijala na muzičkoj sceni i borila za svoje mesto pod sunce, čije je pravo ime Stefani Džoan Andželina Džermanota, objavila je album svom trošku ne bi li privukla pažnju producenata i slušalaca.

Pre nego što je 2008. godine albumom "Fame" stekla planetarnu popularnost, Lejdi Gaga je dve godine ranije izdala album sa pet pesama koji je prošao gotovo nezapaženo budući da iza njega nije stajala nijedna izdavačka kuća već samo Lejdi Gaga.

I dalje anonimna pevačica, Lejdi Gaga je na pomenutom albumu koji je nazvan "Red and blue" na poleđini omota ostavila i svoj tadašnji broj telefona. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Kontaktirajte Stefani (kako glasi njeno pravo ime) na 917-520-9499 - piše na poleđini albuma.

Bio je to njen pokušaj da privuče producente i razbe vlasnike klubova kako bi eventualno započeli saradnju, a ovaj omot ponovo se našao u centru pažnje budući da je postao viralan na društvenim mrežama.

Fanovi slavne pevačice dele fotografije sa njenim brojem telefona i uporno zovu. I svi do jednog pitaju se zašto im se Gaga ne javlja!

"Šteta, sve bih dao na svetu da makar pola minuta pričam sa svojim idolom", "Mnogo toga bih imala da joj kažem", "Rekla bih joj da je volim", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na društvenoj mreži "Iks".

Ovaj broj telefona odavno nije u fuknciji, a sudeći po komentarima na mrežama mnogi bi dali sve ne bi li bar na dva minuta popričali sa svojim idolom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading