HELGA SE VRATILA: Prevarena Anđela krenula da uništi Zvezdana, ima keca u rukavu, progovorila i o tajnom dogovoru! Sledi mu pakao! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.04.2023

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela spremna da progovori o svemu o čemu je mesecima ćutala!

HELGA SE VRATILA: Prevarena Anđela krenula da uništi Zvezdana, ima keca u rukavu, progovorila i o tajnom dogovoru! Sledi mu pakao! (VIDEO)

Foto: YouTube/Printscreen

Anđela Đuričić nije mogla sebi da dođe zbog izdaje Zvezdana Slavnića, koji ju je prevario sa Majom Marinković jutros, kada su imali vrelu akciju u izolaciji.

Anđela je dobila napad histerije, pa je krenula da priča sve ono o čemu je mesecima ćutala, a potom je zapretila da će sve o Slavniću izneti na videlo, te da će mu svađe sa bivšom ženom, Anom Ćurčić, biti mala maca:

- Pi*ka jedna, nisam to zaslužila, ja sam se raspravljala za njega! Nisam glupa, da me proda na najjeftiniji način, tolika pi*ketina muška, da mi ovako nabije nož u leđa, on mi je bio prebitan, ne može niko da me razume! Sve smo isplanirali u spoljnom svetu, on je mene na to namamio, mislila sam da imamo iste planove, ja sam mislila da on stvarno to želi. Druže, da je spavao sa Šarmen, ne bih se pomirila, ali ovo... A ja sad kad krenem da ga komentarišem, Ana će mu biti mala maca.Sad ću da ga driblam 24 sata, on verbalno realno ne može dve da sklopi. Ne mogu više, ne mogu - vrištala je Anđela.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ELENA

20.04.2023 15:18

napokon andjo udri po bagri i gayi gamad imas podrsku