EVO KAKO JE UBIJEN BIVŠI DEČKO ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Ubice sa fantomkama u centru Skoplja napravile HAOS u mafijaškom obračunu!

Autor:

Zadruga

07.03.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba je u javnosti odjeknula vest da je bivši dečko Aleksandre Nikolić, inače kriminalac, ubijen u Severnoj Makedoniji.

EVO KAKO JE UBIJEN BIVŠI DEČKO ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Ubice sa fantomkama u centru Skoplja napravile HAOS u mafijaškom obračunu!

Foto: Instagram.com printscreen

Bivši dečko Aleksandre Nikolić, učesnice rijalitija "Zadruga", kako saznaju makedonski mediji, ubijen je u oružanom obračunu u kafe baru u Staroj skopskoj čaršiji.

Naime, kako se dalje saznaje, tela dvojice muškaraca ubijenih u ponedeljak uveče u restoranu u centru Skoplja predata su na obdukciju. Treća osoba, koja je u napadu u glavnom gradu Severne Makedonije ranjena, puštena je na kućno lečenje.

Zločin je, po nalazima policije i izjavama svedoka, izveden po modelu koji se vezuje za mafijaške obračune, uz očiglednu prethodonu organizaciju.

Naime, petoro ljudi, obučenih u crno sa fantomkama, pucalo je na žrtve. Puni identiteti ubijenih nisu navedeni, već njihovi inicijali. Kako je policija saopštila, stradali su Jeton Krivanjeva (37) i Enes Iseni (28), obojica iz Skoplja.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Bivši dečko Aleksandre Nikolić, Jeton Krivanjeva (38) ubijen

Njih dvojica su preminuli na licu mesta, dok je treći A.T. (34) prevezen u Gradsku opštu bolnicu "Sv. Nauma Ohridskog".

- Prema uputstvima javnog tužioca, obavljeni su službeni razgovori sa više lica i preduzimaju se odgovarajuće mere i aktivnosti na rasvetljavanju ubistva - saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova 7. marta.

Automobil kojim su počinioci verovatno pobegli zapaljen je na putu za Gorno Orizari, potvrđuju u policiji.

Stefan Budžakovski, profesor iz oblasti bezbednosnih nauka i krivičnog prava, kaže da svako krivično delo iz oblasti organizovanog kriminala mora da se "preseče" na vreme.

- U ovoj vrsti kriminala najbolja prevencija je blagovremeno praćenje, otkrivanje njihovih kriminalnih radnji, blagovremeno hapšenje kako ne bi došlo do međusobnih prepucavanja i obračuna. A u okviru tih mera (ovde se primenjuju specijalne istražne mere) službe mogu da saznaju da će određene kriminalne strukture početi da se međusobno ubijaju - kaže Budžakovski.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Bivši dečko Aleksandre Nikolić, Jeton Krivanjeva (38) ubijen

Podsećanja radi, mediji su ranije već pisali o borbi dve grupe za prevlast u skopskom podzemlju. Prema policijskim izvorima, jedna grupa deluje na teritoriji Saraja - Grčec, a druga u Čairu i Sinđeliću.

Motivi obračuna, prema istom izvoru, su preuzimanje kriminalnih tržišta narkotika u zemlji, raščišćavanje višegodišnjih nesređenih odnosa, ali i krvna osveta. Zvaničnih potvrda takvih navoda, nije do sad bilo.

Stručna javnost upozorava na učestalost oružanih napada u glavnom gradu, napominjući da se i dalje na slobodi šetaju osobe sa kriminalnim dosijeima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
IGOR

07.03.2023 19:15

yao mmi aleks bas bas nikad nije imala srece u ljubavi tako mladda i lepa a puna bola napred devojko

MINA

07.03.2023 19:29

BAS NEMA SRECE ALEKSANDRA SA SVIME