ŠA ĆE SE SLEDITI OD STRAHA, BIVŠA ZADRUGARKA STIŽE U ŠIMANOVCE: Niko ni ne sluti kakav će haos biti! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.11.2022

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutra će se na imanju u Šimanovcima pojaviti pevačica i bivša zadrugarka.

ŠA ĆE SE SLEDITI OD STRAHA, BIVŠA ZADRUGARKA STIŽE U ŠIMANOVCE: Niko ni ne sluti kakav će haos biti! (FOTO)

Foto: N. Pančić

Kao i svakog utorka, Veliki šef zadrugarima organizuje žurku za pamćenje, tokom koje se uvek desi situacije o kojima se danima nakon priča. 

Republika

Foto: instagram.com/visnja_official

Višnja Petrović Instagram

 

Međutim, niko ni ne sluti ko će se pojaviti sutra u Šimanovcima na imanju. Naime, kako stoji u saopštenju Velikof šefa, sutra će se na imanju pojaviti pevačica i bivša zadrugarka Višnja Petrović, koja će zabavljati zadrugare tokom večeri. 

Višnja se proslavila takmičenjem u muzičkom programu ,,Pinkove zvezde", nakon čega je uplovila u prvu sezonu najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga" i time pobrala sve simpatije gledalaca. 

Republika

Foto: Instagram.com

Višnja Petrović

 

Podsetimo, Višnja je bila najbolji prijatelj Nenada Aleksić Ša, koji je tokom ,,Zadruge 4" prevario bivšu suprugu Ivanu Aleksić, nakon čega Petrovićeva donosi odluku da stavi tačku na odnos sa reperom. 

Višnja je postigla veliki uspeh sa nekoliko hitova, a mnogi je smatraju za novo ,,kraljicom splavova", jer gde god da se pojavi, napravi neverovatnu atmosferu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading