MAJA I CAR OTPUTOVALI ZAJEDNO: Tvrde da nisu u vezi, a NE ODVAJAJU SE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.08.2021

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari Maja Marinković i Filip Car tvrde da nisu u vezi, ali se ne odvajaju jedno od drugog, te su čak i otputovali zajedno!

Republika

Foto: printscreen

Maja i Car tvrde da nisu u vezi, a ljube se uživo u programu!

Bivša zadrugarka Maja Marinković nakon lude i poprilično vatrene veze sa Markom Janjuševićem Janjušem uplovila je u mirnu ruku, navodnog, prijateljstva sa takođe bivšim zadrugarom Filipom Carem.

Republika

Foto: printscreen

Maja i Car se ne odvajaju jedno od drugog...

Njih dvoje tvrde da su samo drugari, te su već više puta demantovali priče da su u vezi. Ipak, šta god oni pričali činjenica je da se jedno od drugog ne odvajaju, a to pokazuju i njihovi instagram profili, kao i profili njihovih prijatelja.

Republika

Foto: printscreen

Maja i Car trenutno su u Novom Sadu!

 

Naime, oni su opet uslikani zajedno, ovaj put u Novom Sadu gde vreme provode sa prijateljima Draganom i Šebezom. Svakako mnogo vremena provode zajedno za ljude koji su samo prijatelji, a njihovim tvrdnjama da između njih nema ništa osim prijateljstva ne pomaže ni to što su se poljubili uživo u programu kada je Maja gostovala u emisiji "Narod pita".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading