REPORTERKA NAPADNUTA S LEĐA TOKOM IZVEŠTAVANJA UŽIVO! Kamera zabeležila trenutak, malo je falilo OVO da se dogodi (VIDEO)

Autor:

Svet

08.06.2024

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gori na društvenim mrežama nakon ovog događaja, pljušte komentari

REPORTERKA NAPADNUTA S LEĐA TOKOM IZVEŠTAVANJA UŽIVO! Kamera zabeležila trenutak, malo je falilo OVO da se dogodi (VIDEO)

Foto: printscreen

Neposredno pre nego što je trebalo da se uključi uživo ispred Bele kuće, reporterka Keli Mejer je doživela neobičan susret.

Naime, dok se pripremala za televizijski prenos, na nju je sleteo golub i seo joj na glavu.

- O moj Bože, sleteo je ravno na mene - iznenađeno je prokomentarisala novinarka, ali se brzo sabrala, namestila kosu i sa osmehom se obratila producentima.

Iako je u jednom trenutku zamalo ispustila psovku pred kamerama, snalažljiva Mejer je uspela da se iskontroliše.

 

 

Snimak nepredvidivog događaja postao hit na društvenim mrežama

Nakon ovog neobičnog događaja, Keli je odlučila da urnebesan snimak podeli na svom profilu na društvenim mrežama.

Uz snimak, napisala je: "Ljudi, znam da je danas bilo puno vesti, ali ptica mi je sletela na glavu neposredno pre nego što sam krenula uživo sa javljanjem ispred Bele kuće. Taj golub je baš želeo da se uključi u naš program. Naravno, sve je zabeležila i naša kamera. Uživajte."

Korisnici društvenih mreža odmah su reagovali na ovaj neobičan događaj, komentarišući da golub koji sleti na osobu donosi sreću. "Odmah uplati listić za loto", savetovali su reporterki, što je dodatno podgrejalo simpatije publike.

Neobični trenuci pred kamerama

Ovaj događaj podsetio je javnost na neobične trenutke koji se ponekad dese pred kamerama tokom uživo prenosa.

Reporterke i novinari često se susreću sa različitim izazovima na terenu, a kako je pokazala Keli Mejer, važno je zadržati prisebnost i profesionalnost čak i u neočekivanim situacijama.

Nova doza simpatija za novinarku

Nakon ovog događaja, Keli Mejer je sigurno osvojila još veću dozu simpatija publike. Njen smireni i vedri pristup situaciji pokazao je njenu snalažljivost i profesionalnost, što su mnogi pozdravili i podržali.

Ovaj neobičan susret sa golubom definitivno će ostati upamćen kao jedan od najzanimljivijih trenutaka u karijeri reporterke Keli Mejer, prenosi New York Post.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading