ČUDO NEVIĐENO! Tinejdžer (19) pao sa mosta visokog 120 METARA, a onda se dogodila neverovatna stvar

Autor:

Svet

28.05.2024

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasti su upozoravale ljude da se ne približavaju opasnim stazama

ČUDO NEVIĐENO! Tinejdžer (19) pao sa mosta visokog 120 METARA, a onda se dogodila neverovatna stvar

Foto: Shutterstock

Tinejdžer (19) iz okruga Mejson u američkoj saveznoj državi Vašington imao je neverovatnu sreću kada je preživeo pad sa visokog železničkog mosta u kanjon dubok 120 metara.

Kancelarija šerifa okruga Mejson izvestila je da je tinejdžer bio na bivšoj stazi ispod mosta kada je nekako izgubio ravnotežu i pao u ambis.

Nesreća na opasnoj stazi

Policajac Tim Rip izjavio je da su vlasti upozoravale ljude da se ne približavaju opasnim stazama ispod mosta, ali da mnogi ignorišu upozorenja ili ih jednostavno ne primete.

Ova oblast je poznata po svojoj opasnosti, a Rip ističe da se svake godine desi pet do sedam padova sa mosta, od kojih većina završi tragično.

Čudesno preživljavanje

Iako tinejdžer nije imenovan u saopštenju, navodi se da je zadobio samo ogrebotine na rukama i da je prebačen u obližnju bolnicu radi procene zdravstvenog stanja.

Ovo čudesno preživljavanje izazvalo je šok i nevericu kod mnogih, s obzirom na visinu sa koje je pao.

Opasna misija spasavanja

Tokom dvočasovne misije spasavanja, zamenici šerifa i vatrogasci su hrabro intervenisali koristeći konopac kako bi izvukli mladića iz kanjona.

Ova akcija je bila izuzetno izazovna, ali je na kraju uspešno okončana, pružajući tinejdžeru šansu da se izvuče sa lakšim povredama.

Ovaj neverovatan slučaj preživljavanja će sigurno ostati upamćen kao jedan od retkih srećnih ishoda u ovako opasnim situacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading