PUCNJAVA KOD POZNATOG KOLEDŽA: Jedna osoba izgubila život, povređeno više njih, policija se oglasila saopštenjem (VIDEO)

Autor:

Svet

08.06.2024

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada nema informacija o identitetu osumnjičenog.

PUCNJAVA KOD POZNATOG KOLEDŽA: Jedna osoba izgubila život, povređeno više njih, policija se oglasila saopštenjem (VIDEO)

Foto: YouTube/KCAL News/Printscreen

U pucnjavi koja se dogodila nedaleko od Kompton koledža u Los Anđelesu jedan muškarac je poginuo, a četiri osobe su povređene, saopštila je policija.

Iz kancelarije lokalnog šerifa navedeno je da je pucnjava prijavljena u petak oko 20 časova, prenosi AP.

Četiri povređene osobe su prevezene u lokalnu bolnicu i za sada se ne zna u kakvom su stanju. Za sada nema informacija o identitetu osumnjičenog.

Pucnjava nije povezana sa koledžom, prenela je lokalna KCAL-TV.

Podsetimo, juče se dogodila tragedija u Studentskom domu Univerziteta Panama, gde je neidentifikovani napadač otvorio vatru na grupu studenata, prouzrokujući smrt najmanje jedne osobe, dok je druga ranjena.

Prema rečima rektora Univerziteta, Eduarda Floresa, studenti su obavljali terenski rad u Regionalnom centru za poljoprivredne nauke, udaljenom oko 250 kilometara jugozapadno od glavnog grada, kada je došlo do pucnjave.

Rektor Flores nije pružio precizne informacije o tome šta se desilo sa napadačem, kao ni o identitetu ubijene osobe ili ranjene osobe.

Ova tragedija izazvala je šok i uznemirenost među članovima univerzitetske zajednice i šire javnosti.

Pitanja o bezbednosti studenata i osoblja univerziteta, kao i o mogućim merama zaštite, sada su u fokusu interesovanja.

Dok se detalji o ovom tragičnom događaju i dalje razjašnjavaju, univerzitet i lokalne vlasti će morati da preduzmu odgovarajuće korake kako bi se osigurala bezbednost i pružila podrška zajednici koja je pogođena ovom nesrećom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading