SRUŠILA SE ZGRADA U OMILJENOM LETOVALIŠTU SRBA: Poginule četiri osobe, evo o kome se radi

Autor:

Svet

24.05.2024

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparol lokalne policije rekao je novinarima da se istražuje uzrok urušavanja

SRUŠILA SE ZGRADA U OMILJENOM LETOVALIŠTU SRBA: Poginule četiri osobe, evo o kome se radi

Foto: Youtube/Printscreen/DESCUBRIENDO NOTICIAS

U urušavanju dvospratne zgrade na španskom ostrvu Majorka poginuli su muškarac iz Senegala (33), jedna žena iz Španije (44) i dve žene iz Nemače starosti 20 i 30 godina, saopštila je španska policija.

Prethodno je saopšteno da su najmanje četiri osobe poginule, a da je 16 povređeno kada se urušio pod prvog sprata dvospratne zgrade u glavnom gradu Majorke, Palmi, gde je su proglašena tri dana žalost, prenosi Pais.

Lokalni mediji su javili da se u zgradi nalazio restoran "Medusa Beach Club", a vatrogasna služba je navela da je moguć razlog za pad terase prevelika težina na njoj, a na kojoj su, prema televiziji IB3, ljudi plesali.

Portparol lokalne policije rekao je novinarima da se istražuje uzrok urušavanja.

Španski premijer Pedro Sančez uputio je saučešće porodicama nastradalih i istakao da je vlada spremna da pošalje svu potrebnu pomoć.

Kad smo kod Sančeza, španski premijer izrazio je saučešće zbog pogibije trojice španskih turista u Avganistanu. 

Španska vlada je saopštila da su naoružani napadači ubili trojicu španskih turista u gradu Bamijanu u centralnom Avganistanu.

Avganistanski zvaničnici rekli su da je ubijen i jedan državljanin Avganistana, dok su još četiri stranca i tri Avganistanca povređena.

Nijedna grupa nije preuzela odgovornost za napad, ali je portparol avganistanskog Ministarstva unutrašnjih poslova, Abdul Mateen Kani, rekao da su četiri osobe uhapšene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading