IZBILA MASOVNA TUČA U KAFIĆU! IMA POVREĐENIH! Staklene boce letele na sve strane! Nastao opšti HAOS!

Autor:

Svet

26.07.2024

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je do detalja objasnila šta se dogodilo

IZBILA MASOVNA TUČA U KAFIĆU! IMA POVREĐENIH! Staklene boce letele na sve strane! Nastao opšti HAOS!

Foto: Tanjug/DARIO GRZELJ

U kafiću u Vodicama rano jutros došlo je do masovne tuče. Učesnici su se gađali staklenim bocama, a jednom mladiću je boca razbila glavu.

Policija je objavila šta se dogodilo.

- Danas 26. jula u 03:05 sati u Vodicama u ul. Obala Juričev Ive Cote, unutar ugostiteljskog objekta je došlo je do narušavanja javnog reda i mira na način da su 26-godišnjak i 28-godišnjak, bacali staklene čaše i boce o tlo, a potom fizički napali dvojicu mladića u starosti od 26 i 21 godinu, na način da su im zadali po jedan udarac šakom u predelu glave.

- Dalje, osumnjičeni 26-godišnjak je staklenom bocom udario u glavu 23-godišnjaka te je isti uzvratio na način da je 26-godišnjaka staklenom čašom pogodio u predelu glave.  
Prilikom narušavanja javnog reda i mira u unutrašnjosti ugostiteljskog objekta došlo je do oštećenja staklene stene u vidu loma stakla dim. 45x110 cm, za koje oštećenje vlasnik ne stavlja predlog za pokretanje krivičnog progona za krivično delo oštećenje tuđe stvari - piše policija.

Svim učesnicima događaja, osim 28-godišnjaku, u Opštoj bolnici u Šibeniku okvalifikovane su lakše telesne povrede, dodaje policija.

- Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 26-godišnjak i 28-godišnjak počinili prekršaj iz čl. 6. i čl. 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je 23-godišnjak počinio prekršaj iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Zbog počinjenih prekršaja 26-godišnjak i 23-godišnjak će danas uz optužni predlog biti privedeni na Prekršajno odeljenje Opštinskog suda u Šibeniku, dok se 28-godišnjak trenutno nalazi u begu.

(Republika/Index.hr)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading