STRAVIČNA TRAGEDIJA U POPULARNOM LETOVALIŠTU SRBA! Ima mrtvih i povređenih, ROTACIJE na sve strane! (VIDEO)

Autor:

Svet

23.05.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatrogasci i lokalna policija hitno su reagovali na poziv za pomoć koji je stigao malo posle 20 časova po lokalnom vremenu

STRAVIČNA TRAGEDIJA U POPULARNOM LETOVALIŠTU SRBA! Ima mrtvih i povređenih, ROTACIJE na sve strane! (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/DESCUBRIENDO NOTICIAS

Užasna nesreća potresla je špansko ostrvo Majorku kada se restoran urušio na plaži, ostavljajući za sobom dvoje mrtvih i najmanje 12 povređenih.

Hitne službe su odmah reagovale na poziv za pomoć, ali je tragedija već bila neizbežna.

Katastrofa na turističkoj destinaciji

Ovaj tragičan događaj dogodio se u glavnom gradu ostrva, Palmi, koji je inače poznat kao popularna turistička destinacija.

Zgrada koja se srušila bila je zapravo restoran, što je dodatno šokiralo lokalno stanovništvo i posetioce ostrva.

Munjevita reakcija vatrogasaca i policije

Vatrogasci i lokalna policija hitno su reagovali na poziv za pomoć koji je stigao malo posle 20 časova po lokalnom vremenu.

Njihova brza reakcija i angažovanje sprečili su dalje tragedije i pomogli ljudima koji su bili zarobljeni ili povređeni u ruševinama.

Svedoci ove strašne nesreće izvestili su da se terasa popularnog restorana srušila, što je dovelo do ovog tragičnog ishoda.

Njihova svedočenja mogu biti ključna u istrazi koja će uslediti kako bi se utvrdili uzroci ove nesreće i eventualno sprečile slične situacije u budućnosti.

Ova tragedija na ostrvu Majorka ostavlja dubok trag i šalje poruku o važnosti bezbednosti i održavanja infrastrukture, posebno na mestima gde se okuplja veliki broj ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading