RUBLJOV IDE NA MEGDAN NOVAKU! Sportski događaj dana - evo gde možete pratiti prenos meča polufinala Mastersa u Parizu! (FOTO)

Autor:

Sport

04.11.2023

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković saznao rivala u polufinalu Pariza.

RUBLJOV IDE NA MEGDAN NOVAKU! Sportski događaj dana - evo gde možete pratiti prenos meča polufinala Mastersa u Parizu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković servira protiv Van Rajthovena

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, igra u polufinalu Mastersa u Parizu protiv ruskog tenisera Andreja Rubljova. Meč se očekuje da počne ne pre 16:30 časova.

Ovaj značajan teniski susret možete pratiti uživo na kanalu Sportklub 1, gde će se odlučiti ko će se plasirati u finalni meč ovog prestižnog turnira u Parizu. Đoković i Rubljov će pružiti svoj maksimum na terenu, te se očekuje uzbuđen teniski spektakl.

Foto: Tanjug/AP

 

Podsetimo, ovo je epilog meča u kom je Rubljov, posle tri seta, dobio 13. nosioca Aleksa de Minaura rezultatom 4:6, 6:3, 6:1.Đoković i Rubljov su se do sada pet puta sastajali i Srbin vodi sa 4:1, a duel njih dvojice nećemo sigurno videti pre 17 časova. Podsetimo, u drugom polufinalu su Stefanos Cicipas i Grigor Dimitrov.

Rubljov i De Minaur su odigrali tvrd prvi set u kom smo prvu brejk šansu videli pred kraj, pri rezultatu 4:4 i na servis Australijanca. Izvukao se De Minaur i već u narednom gemu je oduzeo servis Rusu, te i u 10. još jednom sačuvao svoj. Za razliku od prvog, u drugom smo već na startu videli dve brejk šanse za De Minaura, a zatim i tri vezana brejka.

Foto: Tanjug

 

S tim da je Rus bio taj koji se više radovao i vodio je sa 5:2.Dovioljno da izjednači u setovima, a onda za 32 minuta u trećem dođe do ubedljivih 6:1. Uz čak šest meč lopti koliko je imao na servis rivala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading