ZVEZDA SUROVO KAZNILA NEBOJŠU ILIĆA! Evo kakva je sudbina tim menadžera crveno-belih!

Autor:

Sport

28.04.2024

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doneta je odluka.

ZVEZDA SUROVO KAZNILA NEBOJŠU ILIĆA! Evo kakva je sudbina tim menadžera crveno-belih!

Foto: Starsport

Kao grom iz vedra neba pre nekoliko dana se pojavila informacija da je Nebojša Ilić, tim menadžer KK Crvena zvezda i košarkaške reprezentacije Srbije, lišen slobode usled vožnje u alkoholisanom stanju, vožnje u suprotnom smeru i pokušaja bežanja policiji.

Nakon privođenja utvrđeno je da je imao 1,25 promila alkohola u krvi. 

Klub je nakon toga izrekao 72-časovnu suspenziju tim menadžeru svog kluba, da bi se nakon isteka iste oglasio i izneo odluku o kažnjavanju.

Saopštenje crveno-belih prenosimo u celosti.

Republika

Foto: Starsport

Nebojša Ilić

- KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je nakon 72 sata i utvrđivanja svih činjenica oko saobraćajnog prekršaja koji je 25.04.2024. godine napravio Nebojša Ilić kao fizičko lice, donelo sledeću Odluku:

Zbog disciplinskog prekršaja iz člana II tačka A kaznenog pravilnika KK Crvena zvezda, tim menadžer našeg kluba kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 25 posto naknade u sledeća četiri meseca.

Takođe, upućena mu je i poslednja opomena pred isključenja iz prvog tima sa pozicije tim menadžera.

Ove odluke donete su nakon sastanka i razgovora sa Nebojšom Ilićem, utvrđivanja svih činjenica, a na osnovu pravilnika o kaznenim merama KK Crvena zvezda - piše na sajtu kluba.

Da podsetimo, Nebojša Ilić je nekadašnji istaknuti košarkaš Crvene zvezde čiji je dres nosio u dva navrata (1985-1993 i 1995-1997). Rekorder je jugoslovenskih prvenstava po broju postignutih koševa na jednom meču (21. novembra 1992. godine u meču sa Vojvodinom postigao je 71 poen).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading