IVANIŠEVIĆ PROGNOZIRAO POLUIFNALE EVROPSKOG PRVENSTVA: ''Posle toga možete kući!''

Autor:

Sport

28.04.2024

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski teniski stručnjak jasan.

IVANIŠEVIĆ PROGNOZIRAO POLUIFNALE EVROPSKOG PRVENSTVA: ''Posle toga možete kući!''

Foto: Instagram printscreen/djokernole

Goran Ivanišević, legendarni hrvatski teniser, odlučio je da iskoristi slobodno vreme nakon raskida saradnje sa Novakom Đokovićem i da podrži fudbalsku reprezentaciju Hrvatske na predstojećem Evropskom prvenstvu. Na ovom takmičenju, Hrvatska će se takmičiti u grupi B sa Španijom, Italijom i Albanijom, a prvi meč će odigrati 15. juna protiv Španije na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Ivanišević će sa svojim sinom biti prisutan na stadionima kao podrška hrvatskim fudbalerima, iznoseći svoje predikcije o njihovom uspehu. Izjavom da želi da vidi Hrvatsku u polufinalu, čak i na račun fudbalske reprezentacije Srbije, Ivanišević je skrenuo pažnju javnosti na svoj neobičan pristup navijanju.

- Pa, ne znam  da li se negde ukrštamo... Recimo, želim vam da uđete u polufinale protiv nas i da posle možete da idete kući. Čisto prijateljski, ali polufinala je polufinale - rekao je Ivanišević srpskim novinarima u Zagrebu.

On je izrazio uverenje da će Hrvatska na ovom takmičenju pokazati svoj pravi kvalitet i popraviti plasman sa prethodnog EP, gde su stigli do osmine finala. Posmatrajući timski potencijal, Ivanišević je naglasio da Hrvatska ima odličnu ekipu i postiže sjajne rezultate, izražavajući optimizam uoči nadolazećeg šampionata.

- Za nas se zna, imamo odličnu ekipu, imamo odlične rezultate - istakao je nekadašnji trener Novaka Đokovića.

Pored podrške svojoj nacionalnoj ekipi, Ivanišević je dao svoje viđenje fudbalske reprezentacije Srbije, ističući da poseduju neverovatne igrače, ali da kao tim ponekad ne funkcionišu u potpunosti. Ipak, izrazio je poštovanje prema srpskim fudbalerima, posebno ističući ulogu selektora Dragana Stojkovića Piksija.

- Vama nešto fali, imate neverovatne igrače, ali šta fali... To ne znam, ja to valjda zna Piksi. On je bio genijalac i legenda. Kao tim, po neki put ne funkcionišete, ali imate vrhunske igrače... Kada bi se to spojilo imate šanse, ali moram da kažem da smo mi bolji - naveo je Goran.

Kroz osmeh, Ivanišević je izneo šaljivu prognozu o mogućem finalu između Hrvatske i Srbije, izražavajući verovanje da je vreme da Hrvatska osvoji prvo mesto na Evropskom prvenstvu. Ova nekonvencionalna podrška i optimizam legendarnog tenisera sigurno će privući pažnju javnosti tokom nadolazećeg fudbalskog spektakla.

- Već smo išli dotle, pa onda i mi nešto da osvojimo. Bili smo drugi i treći, pošteno je da budemo prvi. Mi prvi, vi treći - poručio je Ivanišević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading