TRENER POBESNEO, PA PSOVAO CEO TIM! Rafal uvredljivih reči na račun košarkaša - Pogledajte kako je Grk osramotio čitav klub! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.10.2024

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strpljenje ga je izdalo.

TRENER POBESNEO, PA PSOVAO CEO TIM! Rafal uvredljivih reči na račun košarkaša - Pogledajte kako je Grk osramotio čitav klub! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ilustracija, košarka

Košarkaški tim Arisa doživeo je neuspeh u Evrokupu, gde su poraženi od ekipe Turk Telekoma rezultatom 68:63. Iako su uspeli da smanje zaostatak od 17 poena u drugom poluvremenu, nisu uspeli da preokrenu tok utakmice u svoju korist.

Nakon poraza, trener Arisa, Joanis Kastratis, pod pritiskom neuspeha, izgubio je strpljenje sa svojim igračima i doživeo žestok ispadi. U samom finišu utakmice, zatražio je tajmaut kako bi motivisao svoje igrače, ali umesto taktičkog pristupa, počeo je da viče i psuje na engleskom i srpskom jeziku. Njegove reči postale su viralne na društvenim mrežama, a incident će sigurno biti analiziran kako bi se izbegle slične situacije u budućnosti.

- Je*ote, izgubićete sve mečeve zbog vaših grešaka! Svi me pitaju zašto ne igrate, Je*em ti - vikao je Kastritis, a potom zamolio medije da sklone kameru i mikrofon.

Kastratisov pokušaj da podstakne igrače oštrim rečima nije dao željene rezultate, te je Aris završio meč sa porazom od pet poena razlike u korist ekipe Turk Telekoma. Incident sa tajmautom brzo je postao viralan na društvenim mrežama, pokazujući trenutak u kojem je trener izgubio kontrolu.

Ovaj neuspeh će sigurno zahtevati analizu kako igre tima, tako i trenerovog pristupa vođenju ekipe u kritičnim trenucima. Kastratis će morati da preispita svoje postupke kako bi izbegao slične situacije u budućnosti i očuvao svoj ugled kao trener.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading