VLAHOVIĆ JE PAKLENA MAŠINA: Ovako je Dušan silni ukrotio "bikove" (VIDEO)

Autor:

Sport

02.10.2024

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dao treći i četvrti pogodak za Juventus u dve uzastopne utakmice.

VLAHOVIĆ JE PAKLENA  MAŠINA: Ovako je Dušan silni ukrotio "bikove" (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović ponovo je paklena mašina! Napadač Juventusa i Srbije postigao je izjednačujući pogodak za 1:1 za crno-bele na gostovanju Lajpcigu u drugom kolu Lige šampiona u 50. minutu.

Bila je to naizgled bezazlena akcija Juvea, a onda je lopta došla do levog krila i Kambijasa, koji je odlično centrirao do Dušana, a ovaj nogom iz prve poslao loptu u mrežu "bikova".

Onda je Lajpcig ponovo poveo iz penala u 65. minutu, a onda je Juve ostao i sa igračem manje. To međutim nije pokolebalo Vlahovića, pa je novom majstorijom u 69. minutu vratio egal u Austriji (2:2).

Vlahović je bio u dugom postu za golove, a onda ga je prekinuo minulog vikenda kada je Juventus savladao Đenovu u gostima. Na tom susretu je Vlahović postigao dva gola. Pre toga je poslednji pogodak dao još 26. avgusta kada su crno-beli, takođe sa 3:0, savladali Veronu, a on se dva puta upisao u strelce.

Podsetimo, torinski sportski dnevnik Tuttosport posebno se bavio ovom temom lopeg učinka, povezujući Vlahovićevu lošu formu sa njegovim privatnim životom. Insinuacije o mogućem razlazu sa partnerkom Vanjom Bogdanović izazvale su dosta pažnje, posebno zbog prestanka aktivnosti na njihovim Instagram profilima.

Republika

Foto: Profimedia

Opet rešeta: Dušan Vlahović

Prema navodima, prestanak aktivnosti na Instagram profilima Dušana i Vanje, kao i nestanak zajedničkih fotografija, mogli bi ukazivati na mogući razlaz ove mlade sportske i društvene javne ličnosti. Ova spekulacija dodatno je pojačala interesovanje javnosti za Vlahovićevu privatnost, dok je njegova forma na terenu izazvala podeljene reakcije.

To je, navodno, bio i razlog zbog kojeg ga nije bilo u timu Srbije za duele u septembru protiv Španije i Danske, a neće ni za oktobarske protiv Švajcarske i Španije. Mislilo se iz prve da on želi da ostane u Italiji i da se bori za svoje bolje mesto u Juveu, te da je zato odjavio selektora Dragana Stojkovića i Srbiju. Međutim, italijanski mediji otkrivaju da je nešto drugo po sredi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading