BEBA MILICE I TERZE DOBILA ANGAŽMAN NA PINKU! Biće jedno od VODEĆIH lica na televiziji, otkriveni svi detalji!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veličković progovorila o planovima za njenu ćerku.

BEBA MILICE I TERZE DOBILA ANGAŽMAN NA PINKU! Biće jedno od VODEĆIH lica na televiziji, otkriveni svi detalji!

Foto: ATA Images/Schutterstock

Borislav Terzić, poznatiji kao Terza, nedavno je ušao u takmičenje "Elita 8" kako bi finansijski obezbedio svoju trudnu verenicu i bebu koja je na putu. Međutim, javnost je uzburkana saznanjem da je Terza prevario svoju verenicu Milicu Veličković sa Sofijom Janićijević i javno okončao njihov odnos.

Ova skandalozna situacija izazvala je značajnu pažnju javnosti, a reakcija Milice Veličković na ceo slučaj takođe je privukla veliku pažnju. Nakon ovog šokantnog otkrića, Milica Veličković se oglasila putem svog Instagram naloga, objavivši fotografiju sa gostovanja u emisiji "Magazin in". U opisu objave, Milica je otkrila svoje emotivno stanje i svoje nade za budućnost, pa poručila svojoj nerođenoj bebi da će biti zaštitno lice Pinka.

- Bebi moja, koliko god da nam je sada teško znam da će nam sve ovo jednog dana biti juče i da ćemo zajedno biti najbolji tandem baš kao što sam ja sa svojom mamom. Ti ćeš biti jedno od vodećih lica to ti obećavam, jedne divne televizije gde si i nastala, ličilo je na bajku, ispalo je da nije... ali stvorićemo novu - napisala je Milica Veličković uz objavu.

 

 

Milica je i sinoć na TikToku komentarisala odnos Sofije i Terze, pa je bivšem poručila da će biti izigran od strane nove devojke:

- Zaj*baće ga, naravno, a pogotovo što njegovi to ne podržavaju, niti će ikada podržati. Valjda, kada bude video dete, će da shvati šta je izgubio. J*biga, sad je "imaginarno", nemam ni ja osećaj, govore mi:"Smiri se, videćeš kad budeš dobila dete, biće ti lakše kad ga pogledaš", e šta će on da kaže kada bude pogledao to dete, ako ga bude pogledao?! - upitala se Milica.

- Deluje kao da smo se zabavljali, da ja nisam trudna i da je on u fazonu:"Pa dobro, ja sam ostavio devojku, našao sam novu, šta sad" - šokirana je Veličkovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading