OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVA SA SAŠOM POPOVIĆEM! Procurila najnovija INFORMACIJA o njegovom STANJU, svi su spremni SAMO NA JEDNO (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.10.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj "Zvezda Granda" prekinuo ćutnju, o ovome se već danima spekuliše!

Pevač Milan Mitrović, jedan od voditelja projekta "Zvezde Granda", pojavio se na venčanju svoje koleginice, pevačice Aleksadnre Bursać, koja je danas izgovorila sudbonosno "da" deset godina mlađem partneru Stevanu Sekuliću. Ovim povodom, Mitrović je stao ispred kamere portala Republika i pre ulaska na proslavu progovorio o aktuelnostima, te se dotakao i "Grandovog" kreativnog direktora, Saše Popovića, o čijem zdravstvenom stanju se već danima spekuliše.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović se bori sa zdravljem

Naime, o Popovićevom mogućem povratku u muzičko takmičenje traje već danima, ali Mitrović nije želeo da komentariše ovo pitanje. Umesto toga, fokusirao se na radnu atmosferu na snimanjima, ističući da su takmičari izuzetni i da očekuje izuzetno zabavnu sezonu.

- Do sada smo snimili dve emisije, takmičari su super. Mislim da će sezona iz emisije u emisiju biti zaista zabavna i da će žiri imati razna oružja za naše kandidate - rekao je Milan za naš portal, te dodao: 

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Mitrović sa suprugom Bojanom na svadbi Aleksandre Bursać

Saša Popović je za sada zadovoljan mojim radom, a pored toga i cela produkcija. Ne bih voleo da komentarišem njegovo zdravlje. Sale je legenda, ne postoji momenat na snimanju da ne mislimo na njega i da ga ne pomenemo. Zahvaljujući njemu, "Zvezde Granda" traju već 20 godina, sa projektom je ušao u krv i DNK celog Balkana. Željno ga iščekujemo i ne možemo da dočekamo da nam se vrati.

Podsećanja radi, kako je Republika ekskluzivno saznala, kreativni direktor "Granda" Saša Popović vratio se iz Pariza u Beograd, kako bi nastavio lečenje u našoj prestonici. Odluku je doneo jer ipak više veruje našim lekarima, otkrio nam je blizak izvor.

Republika

Foto: Republika

Saša Popović se vratio iz Pariza u Srbiju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading