VREME JE ZA EVROPSKI ISKORAK: Kreće i TSC - Kazahstan kao prekretnica sezone!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.10.2024

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokle može srpski predstavnik u Ligi konferencija?

VREME JE ZA EVROPSKI ISKORAK: Kreće i TSC - Kazahstan kao prekretnica sezone!

Foto: FK TSC

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole ne ostvaruju očekivane rezultate u ovosezonskoj Superligi Srbije. Nakon devet prvenstvenih mečeva sa skorom od četiri pobede, isto toliko poraza i jednim remijem, u ovom momentu zauzimaju tek devetu poziciju na tabeli i čini se da je za njih borba za vrh tabele i novi izlazak na međunarodnu scenu, već sada izgubljena.

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole se danas nalazi u Kazahstanu gde će večeras od 18.45 časova odigrati prvu utakmicu grupne faze Lige konferencija. Ovo je značajan korak za TSC, budući da je reč o jedinom srpskom predstavniku u ovom takmičenju. Gostovanje ekipi Astane predstavlja ozbiljan izazov, ali može predstavljati i pokatatelj da li su fudbaleri TSC-a spremni za konačni iskorak u aktuelnoj sezoni.

UEFA je poverila ulogu sudije za ovu utakmicu Oliveru Reitaliju, a pomagaće mu Juka Honkanen i Oli Jantunen, svi iz Finske. U ulozi četvrtog sudije će biti Anti Munuka, takođe iz Finske. U VAR sobi će biti dva Rumuna, Ovidiu Hategan i Sebastijan Koltesku. Ovo je zanimljiv detalj koji dodatno naglašava međunarodni karakter utakmice.

 

 

Utakmicu između TSC-a i Astane možete pratiti na TV kanalima Arena sport 1 Premium i RT Vojvodina 2. Ovo pruža priliku navijačima da budu u toku sa dešavanjima na terenu i da podrže svoj omiljeni tim.

Trener TSC-a, Jovan Damjanović, istakao je značaj utakmice i poštovanje prema rivalu. Naglasio je da je ekipa dobro pripremljena i da je spremna da pokaže svoj način igre. Takođe, istakao je da je ovo prilika da se pokaže kakav fudbal TSC može da igra i da se stekne samopouzdanje za naredne izazove.

Kladionice smatraju ekipu Astane izrazitim favoritom sa kvotom 1.75, dok je nerešen ishod procenjen na 3.60. TSC-ov trijumf je ocenjen kvotom 4.60. Ovo dodatno podiže tenziju pred meč i pruža dodatni motiv ekipi TSC-a da pokaže svoj kvalitet.

Sve u svemu, ovo je značajan trenutak za fudbalski klub TSC, koji ima priliku da pokaže svoje sposobnosti i konkuriše u jakoj konkurenciji. Utakmica u Kazahstanu predstavlja priliku za afirmaciju i dokazivanje, kako igračima tako i celom timu. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju ishod ove utakmice i nadaju se uspehu srpskog predstavnika u Ligi konferencija.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading