I ONA JE GLEDALA ZVEZDU: Zbog nje mnogi dolaze na "Đuzepe Meacu" - atraktivna Argentinka je redovna na mečevima Intera! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.10.2024

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakvu podršku retko ko ima.

I ONA JE GLEDALA ZVEZDU: Zbog nje mnogi dolaze na "Đuzepe Meacu" - atraktivna Argentinka je redovna na mečevima Intera! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/agus.gandolfo

Fudbaleri Crvene zvezde pokazali su zube moćnom Interu nekih sat vremena igre, ali nisu uspeli da spreče ubedljiv i bolan poraz sa 4:0 (1.0) u Milanu u drugom kolu Lige šampiona. Ponovo su izabranici Vladana Milojevića sami sebe matirali, jer su golovi pali posle kikseva igrača srpskog prvaka.

Zvaniči šampion Italije je golovima Čalhanoglua u 11, Arnautovića u 59, Martineza u 71. i Taremija u 81- minutu iz jedanaesterca stigao do prvog ovosezonskog trijumfa u elitnom rangu evrospkog klupskog fudbala, UEFA ligi šampiona rezultatom 4:0 (1:0), dok su izabranici trenera Vladana Milojevića nakon poraza od lisabonske Benfike (1:2) na stadionu "Rajko Mitić" zabeležili i drugi neuspeh.

Međutim, treba napomenuti da je srpskog šampiona u Milanu gledala i nadaleko poznata manekenka Agustina Gandolfo.

Manekenka koja ima 1,7 miliona pratilaca na druptvenoj mreži Instagram pohvalila se fotografijama sa stadiona "Đuzepe Meaca", gde je bodrila svog supruga, kapitena Intera, Lautara Martineza. Uzbuđenje koje je Agustina pokazala tokom meča između Intera i Crvene zvezde nije prošlo neprimećeno, a njen entuzijazam je dodatno naglasio Lautarov uspeh na terenu.

 

Lautaro Martinez je dokazao svoju vrednost na terenu stadiona "Đuzepe Meaca" postigavši treći gol za Inter u pobedi nad Crvenom zvezdom rezultatom 4:0. Iako je počeo meč na klupi, njegov ulazak u 64. minutu značio je prekretnicu, a gol postignut u 71. minutu samo je potvrdio njegovu izuzetnu igračku sposobnost. Sa vrednošću od 110 miliona evra prema "Transfermarktu", Martinez je dokazao da je ključni igrač tima.

Pored svoje uspešne karijere, Agustina se može pohvaliti i skladnim porodičnim životom. Udala se za Lautara Martineza 2023. godine, a par ima dvoje dece - ćerku Ninu (3) i sina Tea (1). Ova mlada porodica iz Baije Blanke, predgrađa Buenos Ajresa, privlači pažnju javnosti svojom skladnom vezom i posvećenošću jedno drugom.

Agustina redovno prati Lautarove mečeve, kako onda kada nastupa za Inter, tako i kada brani boje svoje reprezentacije. Njena prisutnost na stadionu "Đuzepe Meaca" samo je još jedan dokaz njene neizmjerne podrške suprugu, kako na terenu, tako i van njega.

Njena zaljubljenost i strast prema fudbalu, kao i podrška koju pruža Lautaru, čine ih jednim od najpraćenijih i najomiljenijih parova u svetu sporta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading