SASLUŠAN BOBA ŽIVOJINOVIĆ! Muž Lepe Brene nakon nekoliko SATI napustio TUŽILAŠTVO, evo s kim se nalazi (GALERIJA)

Autor:

Zabava

02.10.2024

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prve fotografije muža Lepe Brene nakon saslušanja u Trećem tužilaštvu u Beogradu!

SASLUŠAN BOBA ŽIVOJINOVIĆ! Muž Lepe Brene nakon nekoliko SATI napustio TUŽILAŠTVO, evo s kim se nalazi (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić

Slobodan Boba Živojinović, suprug folk pevačice Lepe Brene, našao se u centru skandala nakon što je otkriveno da je navodno dvaput prodao svoju jahtu, "Pershing 54", proizvedenu 1999. godine. Prema dokumentima koje su stigle na adresu portala Republika, Živojinović je zaključio Ugovor o kupoprodaji sa dve različite stranke – prvi put u martu ove godine, a zatim ponovo tri meseca kasnije.

S obizorm na to da se radi o ozbiljnoj malverzaciji, Uprava kriminalističke policije i Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu preuzelo je slučaj, a Živojinović je danas saslušan na Novom Beogradu. 

Naime, naš reporter našao se na licu mesta, a nakon više sati provedenog u zgradi Trećeg tužilaštva, suprug Lepe Brene napustio je zgradu u pratnji svoje advokatice. Ekskluzivne fotografije njegovog izlaska možete pogledati u galeriji iznad.

Podsećenja radi, ovaj skandal izazvao je veliku pažnju javnosti, međutim, tokom prethodne noći došlo je do novog razvoja u ovom slučaju. Kako piše "Sandžakdanas.rs", oko 22.00 časa, uhapšen jer Nemanja Ranković iz Beograda, bivši predsednik Kluba malog fudbala "Novi Pazar" i vlasnik firme "Nemanja Progres D.O.O." i to zbog krivičnog dela prevare iz člana 208, stav 4 Krivičnog zakonika Republike Srbije.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Pershing 54, jahte Bobe Živojinovića

Kako se navodi, prevara je počinjena na štetu Slobodana Živojinovića, supruga poznate pevačice Lepe Brene, prenosi gorepomenuti medij. Prema navodima istrage, Ranković je krivično delo izvršio tako što je lažno prikazao ugovor o kupoprodaji plovila koje je prodao za iznos od oko 350.000 evra. Istraga je utvrdila da je Ranković falsifikovao dokumentaciju kako bi doveo u zabludu o stvarnim pravima nad plovilom, što je omogućilo ovu prevaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rada

02.10.2024 19:48

Eto ti "śekirancije"za Živojinoviće... I bogati plaču(nerviraju se).