PARTIZAN ZVANIČNO OSTAO BEZ BITNOG KOŠARKAŠA: Na kratko ili ipak permanentno?

Autor:

Sport

02.10.2024

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svakom slučaju - novac leže u Humsku

PARTIZAN ZVANIČNO OSTAO BEZ BITNOG KOŠARKAŠA: Na kratko ili ipak permanentno?

Foto: Starsport

Duejn Vošington "napustio" je Partizan, a crno-beli bi trebalo da dobiju i novac i Amerikanca. Košarkaš "parnog valjka" dobio je odobrenje kluba da otputuje u Sjedinjene Američke Države i reši sve obaveze u NBA ligi, gde mu se pružila mogućnost da kroz trejd bude deo posla u kome će svaki akter ostvariti neki svoj interes.

Šarlot Hornetsi su zvanično predstavili američkog beka kao svog novog igrača posle trejda koji je uključivao prelazak Karla Entonija Taunsa u Njujork Nikse.

Partizan je pristao da izađe u susret igraču i omogući mu odlazak u SAD, dok će kao akter u celoj transakciji ostvariti značajan prihod. Dogodio se izuzetno složen trejd, koji će u svakom slučaju doneti profit srpskom klubu. Naime, radi se o "sign-and-trade" dogovoru sa Duejnom Vošingtonom, trenutnim igračem Partizana. To preciznije znači - Niksi su platili obeštećenje Partizanu, potpisali Vašingtona, a zatim ga trejdovali u Šarlot, gde bi trebalo da odmah bude otpušten. Na kraju, Vašington bi trebalo da se vrati u Partizan putem ovog fiktivnog trejda, dok crno-belima "leže" neočekivanih milion evra na račun.

Međutim, za sada nema potvrde da su ga se u Šarlotu odrekli. Bilo je planirano da odmah potvrde da će se Amerikanac vratiti ubrzo u Beograd, ali "stršljenovi“ otpuštaju bekove Markusa Gereta i Kejleba Mekonela, a potpisuju ugovore sa  Vašingtonom,  Dakvonom Džefrisom i Čarlijem Braunom čime su se pohvalili na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading