GOL KOJI JE PODIGAO BRUS NA NOGE: "Vukovi" se iz Jasenova vratili sa tri boda - Grujić doneo preokret! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.10.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za titulu nije izgubljena.

GOL KOJI JE PODIGAO BRUS NA NOGE: "Vukovi" se iz Jasenova vratili sa tri boda - Grujić doneo preokret! (VIDEO)

Foto: OFK Kopaonik 1931 Brus

U okviru sedme takmičarske runde Zone Zapad, odigran je derbi meč u Jasenovu gde su se sastala dva pretendenta za najviši plasman, a oko pedesetak ljubitelja fudbala imalo je priliku da uživa u uzbidljivom meču između Orlova i OFK Kopaonika 1931.

 

Iako je vreme bilo hladno i kišovito, to nije sprečilo domaćina da bolje otvori utakmicu i stvori nekoliko veoma dobrih prilika u prvih desetak minuta. Međutim, njihov gol je poništen zbog nedozvoljene pozicije, a potom je Dželatović u 21. minutu pogodio stativu, pokazujući odlučnost domaćeg tima koja ipak nije u rezultatskom smislu nagrađena.

Domaćin ipak uspeva u 36. minutu da stigne do prednosti pogotkom Slavkovića.

U drugom poluvremenu, gosti iz Brusa su se vratili jači, a ulazak brzonogog Marjana Nikolića doneo je preokret u igri. Mladi Gujić je takođe imao nekoliko odličnih šansi, ali je lopta ili pogađala stativu. ili je odlazila van okvira gola. Ipak, Marjan Nikolić je uspeo da izbori penal za svoj tim, koji je Vukojević sigurno realizovao, izjednačivši rezultat na 1:1. Igrao se 71. minut.

Nakon izjednačenja, gosti su krenuli sa još žešćim napadima, a uspeli su da preokrenu rezultat u svoju korist. Vukojević je pronašao Grujića, koji je pobegao odbrani domaćina i postigao gol za preokret rezultata na 1:2. Usledila je žestoka borba do kraja utakmice, ali domaći fudbaleri nisu uspeli da izbegnu poraz, te su tri boda zasluženo otišla u Brus.

 

 

- Zona Zapad, 7. kolo:

Orlovi (Jasenovo) - OFK Kopaonik 1931 (Brus) 1:2 (1:0)

Strelci: Slavković u 36. za Orlove, Vukojević u 71. iz penala, Grujić u 80. minutu za OFK Kopaonik 1931

Stadion: FK Orlovi, Jasenovo

Gledalaca: 50

Sudija: Marko Filipović

Žuti kartoni: Dželatović, Marinković, Janjić (Orlovi); I. Nikolić, Vukojević, Obradović (OFK Kopaonik 1931)

Orlovi (Jasenovo): Raičević, Stanisavljević, Milošević (Sibinović), Slavković (Vlajković), Dželatović, Janković, Rakić, Gojković, Marinković, Jevtić, Janjić.

OFK Kopaonik 1931 (Brus): I. Nikolić, Obradović, Mehmedi, Danilović (Knežević), Vilimonović (Jovanović), Vukojević, Čukuranović, Kovačević Grujić, Milisavljević (M. Nikolić), Burgić.

U narednoj takmičarskoj rundi popularni "vukovi" u Brusu dočekuju ekipu Vinogradara iz Zleginja, dok će Orlovi nakon dva uzastopna poraza pokušati da se vrate na pobednički kolosek na najtežem gostovanju u Resavici gde će se sastati sa ekipom Rembasa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading