NAJVEĆI SVIH VREMENA! Kakav doček Noleta prilikom izlaska na teren! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.10.2024

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je u Šangaju osvojio četiri pehara.

NAJVEĆI SVIH VREMENA! Kakav doček Noleta prilikom izlaska na teren! (VIDEO)

Foto: printscreen/X

Srpski teniser Novak Đoković se pripremao za meč drugog kola Mastersa u Šangaju protiv Amerikanca Aleksa Mikelsena, a Kinezi su još jednom pokazali svoje poštovanje prema njemu. Prilikom Đokovićevog izlaska na teren, spiker je nizao pohvale na njegov račun, nazivajući ga "najvećim svih vremena". Kineski navijači su poznati po velikom poštovanju prema Đokoviću, što je još jednom potvrđeno ovom gestom.

 

 


Novak Đoković je u Šangaju osvojio četiri pehara, čime je postao najuspešniji igrač u istoriji Rolex Shanghai Masters turnira. Sa 34 pobede, Đoković je ostavio dubok trag u istoriji ovog turnira, a mnogi se nadaju da će i ove godine ponoviti svoj uspeh.

Postavlja se pitanje da li će ovogodišnji Rolex Shanghai Masters biti poslednji turnir u 2024. godini za Novaka Đokovića. Sa uspesima koje je postigao u Šangaju, mnogi se pitaju da li će ovo biti tačno mesto gde će završiti svoju sezonu. S obzirom na njegovu istoriju uspeha u Šangaju, očekuje se da će Đoković pružiti svoj maksimum kako bi postigao još jedan veliki rezultat.

Uprkos nedaćama i porazima, Novak Đoković nastavlja da oduševljava publiku širom sveta, a posebno u Kini gde uživa veliku podršku. Sve oči su uprte u njegov nastup u Šangaju, gde se očekuje da će još jednom pokazati svoje majstorstvo na terenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading