(POLUVREME) PARTIZAN - TEKSTILAC: Egal u Humskoj! Poništen gol crno-belima!

Autor:

Sport

05.10.2024

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan zasluženo vodi.

(POLUVREME) PARTIZAN - TEKSTILAC: Egal u Humskoj! Poništen gol crno-belima!

Foto: Starsport

PARTIZAN - TEKSTILAC 1:1

39'  Zubairu, Davidović (p) 45'

TOK MEČA:

45+1. minut -  Opalio je levom nogom sa 16 metara i pocepao mrežu gopstiju! Drugi gol Zubairua, ali ofsajd.

45. minut - GOL! Šta je uradio Nikola Antić...Rukom je odigrao u kaznenom prostoru i poklonio kazneni udarac gostima. Davidović je bio siguran sa bele tačke.

39. minut - GOL! Zubairu je sjajno iskoristio dubinski pas Zahida, bio brži od odbrane i postiže svoj drugi gol u crveno belom dresu!

36. minut - Pretio je Grimaldo, ali njegov šut odlazi preko gola!

28. minut - Neverovatno šta je promašio Zahid! Nebranjen sa pet metara prebacio je gol gostiju! Definitivno je tračigar prvog poluvremena!

25. minut - Velika borba, Partizan ima inicijativu, ali još uvek ne može da probije odbranu tekstilca.

14. minut - Novu priliku imao je Zahid. Grimaldo je prošao pored dva igrača po levoj strani, odložio loptu za Norvežanina koji je šutrao pored gola! Mogli su crno-beli do prednosti!

11. minut - Imao je veliku priliku Zahid da donese prednost Partuizanu, ali je šutirao preko gola sa 7 metara.

3. minut - Prvi korner za Partizan. Centrirao je Antić na prvu stativu, lopta se odbila do Zahida koji je centrirao, a Grimaldo je zapretio.

1. minut - Utakmica je počela.

UOČI MEČA:

Fudbaleri Partizana i Tekstilca sastaju se na stadionu u Humskoj od 18.30 u okviru 11. kola  Superlige Srbije. Savo Milošević, bivši napadač ovog kluba, preuzeo je vođenje tima od Aleksandra Stanojevića. Ovo će biti prvi meč pod vođstvom Miloševića, a navijači s nestrpljenjem očekuju njegov povratak na teren.

SASTAVI:

Partizan: Jovanović, Filipović, Ilić, Mujakić, Antić, Ovusu, Natho, Zahid, Zubairu, Grimaldo, Jovanović.

Tekstilac: Brać, Luković, Marjanović, Marčić, Ukačukvu, Stojanović, Sredojević, Jočić, Davidović, Skrobonja, Kodžić.

Nakon niza loših rezultata, ekipa "Parnog valjka" uspela je da prekine katastrofalnu seriju pobedom nad Mladostima u Lučanima. Ova pobeda donela je osveženje i novu nadu kako igračima, tako i navijačima Partizana.

Trenutno se Partizan nalazi na sedmom mestu tabele sa 14 osvojenih bodova, ali sa tri utakmice manje od većine timova ispred sebe. Ovo pruža nadu da će klub uspeti da se popne na višu poziciju i ostvari zapažen rezultat u nastavku sezone. S druge strane, Textilac zauzima 12. poziciju sa 11 osvojenih bodova, što ukazuje na izazov koji ih očekuje u susretu sa Partizanom.

Ovakva situacija stvara uzbuđenje među navijačima obe ekipe, a meč između Partizana i Textilca obećava zanimljivu i neizvesnu borbu na terenu. S obzirom na povratak Sava Miloševića na klupu, očekuje se da će ekipa Partizana pokazati novu energiju i odlučnost da ostvari pobedu. Sa druge strane, Tekttilac će se boriti da poboljša svoj plasman na tabeli i ostavi trag na terenu stadiona Partizana. Navijači su spremni za uzbuđenje, a jedva čekaju da vide kako će se odvijati ova važna utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading