ALKARAZ PREGAZIO ŠANGA U ŠANGAJU! Karlos rutinski prošao dalje!

Autor:

Sport

05.10.2024

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alkaraz je dominirao tokom celog meča.

ALKARAZ PREGAZIO ŠANGA U ŠANGAJU! Karlos rutinski prošao dalje!

Foto: Instargam.com/usopen

Španski teniser Karlos Alkaraz nastavio je svoj impresivan niz pobeda na mastersu u Šangaju, gde je u drugom kolu lako savladao domaćeg predstavnika Junčenga Šanga sa ubedljivih 6:2, 6:2. Drugi teniser sveta nije imao problema protiv mnogo slabije rangiranog rivala, a meč je završio za samo 77 minuta, čime je još jednom potvrdio da je u vrhunskoj formi.

Alkaraz je dominirao tokom celog meča, osvajajući brejkove na samom početku oba seta, što mu je omogućilo da brzo preuzme kontrolu nad igrom. U prvom setu, Španac je oduzeo servis Šangu već u uvodnom gemu, dok je u drugom to učinio u trećem gemu. Do kraja oba seta, Alkaraz je dodao po još jedan brejk, ne ostavljajući protivniku nikakvu šansu za povratak.

 

 


Nakon titule u Pekingu i velike pobede nad Janikom Sinerom, Alkaraz je u Šangaju još jednom pokazao zašto važi za jednog od glavnih favorita na turniru. U narednoj rundi očekuje ga okršaj sa još jednim kineskim teniserom, Jibing Vuom, koji se nalazi na 560. mestu ATP liste, ali je već priredio dve senzacije na turniru, izbacivši Sumita Nagala i Nikolasa Đarija.

Očekuje se da će Alkaraz i dalje biti glavni favorit, ali Vuova forma i podrška domaće publike mogu pružiti izazov talentovanom Špancu. S obzirom na Alkarazovu trenutnu formu i impresivne rezultate na prethodnim turnirima, očekuje se da će on imati prednost u ovom meču, ali u tenisu je uvek moguće iznenađenje.

Karlos Alkaraz nastavlja da impresionira teniski svet svojim izvanrednim performansama, a očekuje se da će nastaviti da dominira na Mastersu u Šangaju. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju njegov naredni meč i nadaju se još jednoj spektakularnoj predstavi od strane ovog mladog talenta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading