LUDO POPODNE U PREMIJER LIGI: Siti izašao kao pobednik nadigravanju protiv Fulama, Arsenal siguran nakon preokreta!

Autor:

Sport

05.10.2024

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goleada na Ostrvu.

LUDO POPODNE U PREMIJER LIGI: Siti izašao kao pobednik nadigravanju protiv Fulama, Arsenal siguran nakon preokreta!

Foto: Profimedia

Subotnje popodne u Premijer ligi obeležili su uzbudljivi mečevi i mnogo golova, a pobede su upisali Arsenal, Mančester siti i Brentford.

U meču sa Sautemptonom, Arsenal je dominirao u posedu lopte ali nije uspeo da pretvori tu dominaciju u konkretne pretnje sve do drugog poluvremena. Kameron Arčer je sjajnim solo prodorom doneo vođstvo Svecima, ali je Bukajo Saka brzo izjednačio rezultat. Usledila su još dva gola za Arsenal, postignuti od strane Martineija i Sake, čime su obezbedili pobedu od 3:1.

Sa druge strane, Mančester siti je imao težak meč protiv Fulama, ali su uspeli da ostvare preokret i pobede rezultatom 3:2. Nakon što je Bernardo Silva propustio priliku za gol, gosti su stigli do vođstva preko Pereire. Međutim, brzim reakcijama Kovačića, Siti je uspeo da preokrene rezultat i osvoji tri boda.

Meč između Brentforda i Vulverhemptona bio je prava goleada, sa čak osam postignutih golova. Domaći su poveli preko Kolinsa, da bi Kunja brzo doneo izjednačenje. Mbuemo je bio precizan iz penala, ali je Larsen ponovo izjednačio rezultat. Ipak, domaći tim je završio prvo poluvreme sa dva gola prednosti, a na kraju su slavili rezultatom 5:2.

Fudbaleri Lestera su ostvarili svoju prvu pobedu u sezoni nakon što je Buonanote postigao gol već u 16. minutu. Iako je gol Kuka poništen zbog ofsajda, tim nije uspeo da nadoknadi zaostatak i Vest Hem je poražen rezultatom 3:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading