JOŠ JEDNA UTAKMICA BEZ JEDNOG IGRAČA! Sferopulos jasan: "Osnovno je da se pridržavamo plana"!

Autor:

Sport

05.10.2024

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će pružiti priliku drugim igračima da preuzmu veću odgovornost na terenu.

JOŠ JEDNA UTAKMICA BEZ JEDNOG IGRAČA! Sferopulos jasan: "Osnovno je da se pridržavamo plana"!

Foto: Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde, Janis Sferopulos, ističe značaj koncentracije pred nadolazeći meč sa ekipom Splita. Sferopulos naglašava važnost pridržavanja plana i dogovora kako bi crveno-beli odigrali na najvišem nivou. Ova utakmica, koja se igra u gostima, zahtevaće maksimalnu posvećenost igrača Crvene zvezde.

Plejmejker Miloš Teodosić će biti na raspolaganju Sferopulosu za meč sa Splitom, nakon što je odslužio suspenziju u Evroligi. Njegov povratak na teren sigurno će ojačati tim Crvene zvezde i pružiti dodatnu podršku u ostvarivanju cilja.

-Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja igra dobro, i želi da to da materijalizuje i dobrim rezultatima i pobedama. Kao što uvek kažem, osnovno je da se pridržavamo plana i dogovora za ovaj meč. Gostujuća je utakmica, koja nikada nije laka, moramo da budemo skoncentrisani i da odigramo na najvišem nivou - rekao je Sferopulos, prenosi zvanični sajt kluba.

Republika

Foto: Instagram/crvenazvezdakk

Miloš Teodosić

 


Kapiten Branko Lazić neće biti u mogućnosti da se pridruži ekipi u Splitu zbog povrede zadnje lože. Njegovo odsustvo će predstavljati izazov za tim, ali će pružiti priliku drugim igračima da preuzmu veću odgovornost na terenu.

Pre putovanja u Split, ekipa Crvene zvezde će imati trening oporavka u Parizu. Ovo će im pružiti priliku da se pripreme za nadolazeći meč i da održe fizičku spremnost na visokom nivou.

Meč između Splita i Crvene zvezde biće odigran sutra od 17 časova. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju ovaj susret, a navijači Crvene zvezde će biti u velikom broju kako bi pružili podršku svom timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading