MIKELSEN PONOVO ZADAJE PROBLEME NOLETU! Rezultat je ipak nerešen!

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

05.10.2024

14:07 >> 14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako zanimljiv prvi meč Đokovića u Kini!

MIKELSEN PONOVO ZADAJE PROBLEME NOLETU! Rezultat je ipak nerešen!

Foto: instagram.com/djokernole/

Novak Đoković

Aleks Mikelsen - Novak Đoković 0:1 (6:7;4:4)

 

TOK MEČA

Drugi set

14:06 - Mikelsen ipak ne dozvoljava Noletu da pobedi bez borbe! Došao do brejka i do izjednačenog rezultata 4:4!

13:53 - Nole ubrzao meč! Mikelsen nema nikakve šanse u drugom setu, trenutni rezultat je 1:4!

13:29 - Drugi set počinje Novakovim servisom!

Prvi set (6:7)

13:27 - ĐOKOVIĆ IPAK OSVOJIO PRVI SET! Nije bilo lako izboriti se sa Mikelsenom, ali je ipak preokrenuo situaciju!

13:14 - Nole ne dozvoljava Mikelsenu da ga tako lako pobedi! Došlo je do izjednačenja rezultatom 5:5! Ko će odneti prvi set?

13:00 - Nole je uspeo da dođe do brejka i da osvoji još jedan gem, ali mu Aleks ne dozvoljava da se previše pribiži. Težak zadatak je ispred Đokovića. (4:2)

12:47 - Mikelsen došao do brejka nad Noletom, trenutno je u vođstvu sa 2:0! Užasan početak za Đokovića.

12:39 - Meč je počeo Mikelsenovim servisom.

PRE MEČA

Američki teniser Aleks Mikelsen će biti prvi protivnik Novaka Đokovića na mastersu u Šangaju. Njihov duel na programu je oko 12.30 časova po srednjoevropskom vremenu, a možete ga gledati na kanalima Sportkluba.

Moguće je odlaganje meča zbog trnutnog kišovitog vremena u Šangaju.

Ovo će biti prvi susret između Đokovića i Mikelsena, a ljubitelji tenisa širom sveta sa nestrpljenjem očekuju ovaj meč kako bi videli kako će se Novak snaći protiv ovog američkog takmičara, ali i kako će izgledati na terenu nakon duže pauze tokom koje nije imao takmičarskih mečeva.

Bolji iz ovog meča u trećoj rundi sastaće se sa pobednikom susreta Sten Vavrinka – Flavio Koboli. Očekuje se da će ovo biti veoma zanimljiv meč bez obzira ko bude protivnik u narednoj rundi.

Republika

Foto: Profimedia

Aleks Mikelsen

 

Program na centralnom terenu su otvorili Karlos Alkaras i Junčeng Šang, pobedom Alkaraza, zatim su se sastati Janik Siner i Taro Danijel, gde je pobedu odneo Siner. Janik siner i Karlos Alkaraz će odmeriti snage u trećem kolu mastersa u Šangaju. Nakon meča Novaka Đokovića, na teren će izaći još Matija Beluči i Saša Zverev.

Očekuje se da će ova dva preostala meča doneti veliku uzbuđenje ljubiteljima tenisa širom sveta, a posebno će biti interesantno videti kako će se nositi Zverev i ostali protivnici na ovom prestižnom turniru.

Masters u Šangaju je jedan od najznačajnijih događaja u svetu tenisa i predstavlja priliku za igrače da pokažu svoje umeće i borbu za prestižne titule. Svi oči su uprte ka ovom turniru i ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se odvijati situacija na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading