OVO NIJE BOMBA, OVO JE DETONACIJA: Nova uprava nastavlja da jača igrački kadar za predstojeću sezonu!

Autor:

Sport

01.07.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašno pojačanje!

OVO NIJE BOMBA, OVO JE DETONACIJA: Nova uprava nastavlja da jača igrački kadar za predstojeću sezonu!

Foto: FK Potisje Knićanin

Leto velikih promena je već u toku u redovima Potisja iz Knićanina, iako je prelazni rok zvanično počeo pre par dana, veliki posao je završila uprava kluba.

Republika

Veliki posao završen je dogovorenom saradnjom sa novim trenerom, Jovanom Radivojevićem, a isto se može reći i za dolazak golmana, Filipa Majora, koji je takođe stigao iz Titela, baš kao i novi šef stručnog štaba Potisja, Radivojević. 

Dugi i teški pregovori urodili su plodom, ruka je pružena Jovanu Radivojeviću, koji će biti trener Potisja u predstojećoj sezoni. Sada već bivši trener Titela je u dogovoru sa upravom krenuo u jačanje igračkog kadra, i već je promovisan prvi novajlija.

U toku jučerašnjeg dana stigla je potvrda verovatno najvećeg pojačanja u istoriji kluba i lige. Branislav Šer (25) novi je fudbaler Potisja, on je stigao direktno iz Prve lige Bosne i Hercegovine.

Republika

Foto: FK Potisje Knićanin

Nastavlja se jačanje igračkog kadra

Branislav Šer, momak rodom iz Titela, započeo je karijeru u mlađim kategorijama u svom mestu, da bi kao jedan od najvećih talenata već sa 20 godina igrao za Jedinstvo iz Brčkog, zatim Bratstvo iz Gračanice, Zvijezdu iz Gradačca i ponovo Bratstvo. 

Kao standardni igrač u ekipi u sezoni 22/23 završava svoju priču u bosanskohercegovačkom fudbalu i rešava da se vrati u svoje selo. Naravno, mnogo klubova je odmah pokušalo da dovede ovog brzonogog majstora, ali je uprava Potisja reagovala pravovremeno i on se ipak odlučio za tim iz Knićanina, za saradnju sa šefom Radivojevićem, sa kojim ima poseban odnos, i da, zajedno sa novim saigračima, uvede Knićanin u viši rang.

Bane je u mlađim kategorijama igrao kao napadač, ali se odlično snalazi i na pozicijama uz desnu aut liniju (bek, krilo), ipak videćemo na kojoj poziciji ga šef Radivojević vidi. 
Ono što ga krasi je brzina, dobar pregled igre, udarac glavom, kao i odlična završnica.
U svakom slučaju, igrač je koji može mnogo da donese timu i sigurno je neko od koga se mnogo očekuje.

Na predstavljanju Bane je izjavio da želi da priča na terenu, veoma je motivisan da ispuni zacrtane ciljeve i daće sve od sebe da ostvari ono što se od njega očekuje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading