ŠPANCI POSLALI KROSA U PENZIJU, PA ZAŽALILI! U polufinalu su DESETKOVANI! Ovim GOLOM su SRUŠILI "pancere"! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.07.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Crvena furija" izbacila domaćina Evropskog prvenstva.

ŠPANCI POSLALI KROSA U PENZIJU, PA ZAŽALILI! U polufinalu su DESETKOVANI! Ovim GOLOM su SRUŠILI "pancere"! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Španije ostvarila je veliki uspeh plasiravši se u polufinale Evropskog prvenstva, pobedivši Nemačku rezultatom 2:1 posle produžetaka.

Ovaj trijumf bio je posebno značajan, jer je označio kraj trofejne karijere Tonija Krosa, koji je najavio povlačenje nakon završetka šampionata Starog kontinenta. Iako su ostvarili ovaj značajan uspeh, Španci će se suočiti sa velikim izazovom u polufinalu, budući da će morati da nastupe bez kapitena i zamenika kapitena.

Ipak, gol Mikela Morena u drugom produžetku nakratko je ublažio glavobolju selektora Luisa de la Fuentea, koji će morati da tumba tim u polufinalu EURO 2024.

Alvaro Morata je dobio drugi žuti karton u meču protiv Nemačke, dok je Dani Karvahal isključen zbog grubog starta nad protivničkim igračem u 120+5. minutu.

Kada se tome doda da je jedan od najboljih fudbalera Pedri već u osmom minutu povređen napustio teren i pod ogromnim je pitanjem njegovo učešće u polufinalu, jasno je u kakvoj su poziciji Fuenteovi izabranici. Njega je zamenio Dani Olmo, koji se ispostavio punim pogotkom, jer je doneo vođstvo Špancima, a potom i centrirao Merinu kod gola odluke u drugom produžetku.

Ovaj neobičan problem koji je zadesio špansku reprezentaciju stavlja ih u tešku poziciju pred važan meč u polufinalu. Nedostatak iskusnog golgetera igrača na terenu može značajno uticati na taktiku i dinamiku tima, kao i sjajnog defanzivca, odnosno, veziste, ali Španci će se svakako boriti hrabro kako bi ostvarili još jedan uspeh na ovom prvenstvu.

Pobedom nad Nemačkom, Španija je pokazala svoju snagu i odlučnost, ali pred njima su još veći izazovi. U polufinalu će se suočiti sa pobednikom duela između Portugala i Francuske, što će biti odlučujući trenutak za "Crvenu furiju" na ovom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading