KAO NEKAD SALE ĐORĐEVIĆ! Srbija UTIŠALA Zagreb! "Orlovi" RASPLAKALI Hrvate trojkom u POSLEDNJOJ SEKUDNI!

Autor:

Sport

05.07.2024

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika pobeda srpske selekcije pred Evropsko prvenstvo, koje se održava u Poljskoj.

KAO NEKAD SALE ĐORĐEVIĆ! Srbija UTIŠALA Zagreb! "Orlovi" RASPLAKALI Hrvate trojkom u POSLEDNJOJ SEKUDNI!

Foto: KSS/Instagram/printscreen

Muška košarkaška reprezentacija Srbije za igrače do 20 godina ostvarila je veliku pobedu nad vršnjacima iz Hrvatske rezultatom 81:80 u generalnoj probi pred odlazak na Evropsko prvenstvo u Poljsku.

Ova pobeda dolazi nakon prvog meča gde je naš tim lako došao do pobede, dok je ovoga puta pobeda došla tek u finišu uz sjajnu igru Ilije Milijaševića koji je postigao 22 poena, uključujući dve ključne trojke.

Na nešto više od tri minuta pre kraja, Hrvatska je imala prednost od 74:64, ali se naš tim sjajnom serijom vratio u meč i uspeo da preokrene rezultat. Ova pobeda značajna je za samopouzdanje naših mladih košarkaša pred nadolazeće Evropsko prvenstvo.

Foto: Starsport

Nenad Čanak

Izabranici trenera Nenada Čanka završili su pripremni period sa šest odigranih utakmica bez poraza, što je sjajan rezultat i pokazatelj dobre forme pred odlazak na takmičenje.

Ova generacija mladih košarkaša pokazala je izuzetan talenat i borbenost, što uliva nadu u dobar rezultat na predstojećem Evropskom prvenstvu. Sa evropskim prvenstvom koje počinje 11. jula, mladi "orlići" će imati priliku da pokažu svoj potencijal i nadamo se ostvare zapažen rezultat.

HRVATSKA – SRBIJA 80:81 (16:12, 21:27, 21:16, 22:26)

Hrvatska U20: Šare 12, Bogdanović 11, Zanki 14, Dundović 11, Njegovan 19, Zemljić, Tomić 2, Klepo, Bart 1, Rajaofera 6, Dubravčić, Zubac 4.

Srbija U20: Đulović 10, Tasić, Ristić 4, Stanković, Jović 17, Milenković 3, Milijašević 22, Mušicki 1, Nikolić 4, Šarenac 4, Matović 8, Malešević, Milošević 6.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading