KAKVA BI TO BOMBA BILA: Partizan želi da vrati MILUTINOVA - Poznata i rezervna opcija!

Autor:

Sport

05.07.2024

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambiciozni planovi.

KAKVA BI TO BOMBA BILA: Partizan želi da vrati MILUTINOVA - Poznata i rezervna opcija!

Foto: Starsport

Prema informacijama portala "Tipsenslips", Partizan je sastavio spisak od 30 imena kao potencijalna pojačanja, ali većinu kandidata još uvek nisu kontaktirali iz Humske.

Kada je reč o centrima, prvi izbor crno-belih je reprezentativac Srbije i bivši igrač Partizana, Nikola Milutinov. Međutim, ukoliko Partizan ne bude imao sredstva za 213 cm visokog igrača Olimpijakosa, kao rezervna opcija se nameće Brendon Dejvis, koji je do minule sezone igrao za Valensiju. Takođe, povratak Saše Vezenkova iz NBA lige u Olimpijakos predstavlja dobar signal za ostvarenje planova "Parnog valjka", iako će to biti veliki izdatak za Pirejce.

Ugovor Milutinova sa Olimpijakosom navodno je "težak" 1.9 miliona godišnje, što bi moglo da predstavlja finansijski izazov za Partizan. U protekloj sezoni Evrolige, Milutinov je odigrao 27 utakmica, beležeći prosečno 7,8 poena i 5,6 skokova. Posebno impresivno, bio je igrač sa najviše skokova u sezonama 2019/20. i 2020/21. dok je nosio dres moskovskog CSKA.

Sa spiskom od 30 potencijalnih pojačanja i fokusom na centrima kao što su Milutinov, Dejvis, Partizan sigurno ima ambiciozne planove za narednu sezonu. Međutim, ostaje da se vidi kako će finansijski izazovi uticati na ostvarenje ovih planova. S obzirom na trenutne okolnosti, navijači će sa nestrpljenjem pratiti dalji razvoj situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading