ORGANIZATORI SU ODLUČILI! Poznat termin Novakovog meča protiv Australijanca!

Autor:

Sport

05.07.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković nastavlja pohod ka osmom peharu na Vimbldonu.

ORGANIZATORI SU ODLUČILI! Poznat termin Novakovog meča protiv Australijanca!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, saznao je termin treće runde Vimbldona na kojoj će igrati u subotu.

Rekorder po broju Grend slem titula izaći će poslednji na Centralnom terenu, dok njegov meč neće početi pre 18 časova. Njegov protivnik biće Aleksej Popirin iz Australije, a očekuje se veliko interesovanje za ovaj meč.

Trenutno drugi igrač ATP liste je do sada imao uspešan nastup na Vimbldonu, pokazujući izvanrednu formu i sigurnost na terenu. Njegova posvećenost treninzima i fokusiranost tokom mečeva su samo neki od razloga zbog kojih je omiljen među navijačima.

Foto: Tanjug/AP

Aleksej Popirin

Očekuje se da će duel između Novaka Đokovića i Alekseja Popirina privući pažnju ljubitelja tenisa širom sveta. Srpski as će imati priliku da pokaže svoje veštine i borbenost protiv mladog i perspektivnog protivnika.

Novak Đoković je poznat po svojoj izuzetnoj fizičkoj spremi, ali i po mentalnoj snazi koja mu pomaže da se izbori sa izazovima na terenu. Njegova sposobnost da se fokusira i ostane smiren u ključnim momentima mečeva često je bila presudna za pobede.

Vimbldon je turnir sa dugom tradicijom i posebnom atmosferom, a Novak Đoković je više puta isticao koliko mu znači da igra na ovom prestižnom takmičenju. Njegova ljubav prema tenisu i posvećenost ovom sportu oduvek su bile vidljive na terenu.

Novak Đoković će imati priliku da pokaže svoje umeće i borbenost u meču protiv Alekseja Popirina, a ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju ovaj susret na terenu Vimbldona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading