HRVATI SE IZBLAMIRALI KAO NIKAD! Komšije ZAGORČALE život I SEBI I DONČIĆU!

Autor:

Sport

03.07.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantan poraz "kockastih"!

HRVATI SE IZBLAMIRALI KAO NIKAD! Komšije ZAGORČALE život I SEBI I DONČIĆU!

Foto: X/Fiba

Hrvatska - Novi Zeland

Košarkaška reprezentacija Hrvatske ostvarila je pobedu nad Slovenijom rezultatom 108:92 na startu turnira, ali je sada veoma neprijatno iznenadila naciju pošto je pretrpela poraz od Novog Zelanda sa 90:86! Sada sada sve tri selekcije čekaju epilog duela između Slovenije i Novog Zelanda kako bi saznali ko će se plasirati u polufinale.

Uzevši u obzir trenutnu situaciju, Sloveniji treba ubedljiva pobeda nad Novozelanđanima kako bi se plasirala u polufinale, sa minimum 11 poena razlike. Hrvati su nešto sigurniji, ali su i oni sebi samo otežali ovim šokantnim porazom.

Najefikasniji u sastavu Hrvatske bili su Ivica Zubac sa 29 poena uz 16 skokova, Dario Šarić sa 19, Mario Hezonja sa 16, Dario Drežnjak sa 10 poena. Sa druge strane, Kori Vebster je bio najefikasniji u sastavu Novog Zelanda sa 21 poenom, uz njega su se istakli Šea Ili sa 18 poena i Ajzeja Leafa sa 14 poena.

Što se tiče meča, Hrvatska je tokom prvog poluvremena imala prednost od šest poena – 18:12, ali je šuterski raspoloženi Novi Zeland uspeo da stigne do preokreta i vođstva od 50:42. Ipak, Hrvatska je uspela da se vrati i na kraju prvog poluvremena vodi sa 60:55. 


Posle izuzetno napetog poslednjeg kvartala, Novi Zeland je uspeo da ostvari pobedu koševima Ilija rezultatom 90:86, nakon što je Hrvatska bila u vođstvu tokom većeg dela meča.

 

Osim mečeva u ovoj grupi, zanimljive borbe odvijaju se i u ostalim. U Španiji se za olimpijsku vizu bore – Španija, Angola, Liban, Finska, Poljska, Bahami, dok se u Portoriku takmiče – Portoriko, Italija, Litvanija, Meksiko, Obala Slonovače, Bahrein.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading