BAVARCI PRIREDILI SPEKTAKULARAN DOČEK SRBIMA! Dobrodošli u grad Vladimira Lučića! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.06.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica 3. kola Grupe C Evropskog prvenstva na Alijanc areni igra se od 21 čas.

BAVARCI PRIREDILI SPEKTAKULARAN DOČEK SRBIMA! Dobrodošli u grad Vladimira Lučića! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Fudbalske reprezentacije Srbije i Danske od 21 čas u Minhenu odlučuju o plasmanu u osminu finala EURO 2024 u Nemačkoj.

Dobrodošlicu srpskim navijačima priredio je i Košarkaški klub Bajern, za koji sa uspehom nastupa kapiten Pešićevih "orlova" - Vladimir Lučić. Nekadašnji as Partizana osvojio je ove sezone "duplu krunu" sa Trinkijerijevom ekipom, a godinama unazad pruža sjajne partije za učesnika Evrolige.

Tim povodom KK Bajern je na društvenim mrežama, okačio poruku sledeće sadržine:

- Dobrodošli u Minhen - i u grad Vladimira Lučića dragi navijači Srbije. Uživajte u večerašnjoj utakmici - poručili su iz Bajerna na "čistom" srpskom jeziku.

Podsetimo, EURO 2024 održava se u Nemačkoj, u 10 različitih gradova: Minhenu, Štutgartu, Hamburgu, Dizeldorfu, Berlinu, Dortmundu, Gelzenkirhenu, Kelnu, Lajpcigu i Frankfurtu.

Takmičenje traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nalazi u Grupi C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije. “Orlovi” su prvi meč izgubili od “Gordog Albiona u Gelzenkirhenu (0:1), u drugom susretu remizirali su protiv Slovenije (1:1) u Minhenu, na Alijanc areni. Poslednje treće kolo igraće se 25. juna, rival je Danska od 21 čas, takođe na stadionu minhenskog Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading