BIRMANČEVIĆ IMA SVOJ RITUAL: Evo ZAŠTO pre SVAKOG meča stoji BOS po nekoliko minuta na travi stadiona

Autor:

Sport

23.06.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valjda će nam to pomoći protiv Danaca...

BIRMANČEVIĆ IMA SVOJ RITUAL: Evo ZAŠTO pre SVAKOG meča stoji BOS po nekoliko minuta na travi stadiona

Foto: Republika

Fudbalske reprezentacije Danske i Srbije za dva dana odmeriće snage u trećem i poslednjem meču u Grupi C. "Orlovi" su započeli takmičenje hrabrom igrom protiv Engleske, ali nisu imali sreće i ostali su bez bodova, dok su Skandinavci takođe pružili odličan otpor "Gordom Albionu" i zasluženo zadovoljni napustili teren sa velikim poenom. S druge strane, obe selekcije igrale su nerešeno (1:1) protiv Slovenije, pa će se velika borba za plasman u nokaut fazu voditi u direktnom sudaru na Alijanc Areni.

Veljko Birmančević je tim povodom govorio pred srpskim i stranim medijima.

Igrač Sparte iz Praga ima ritual da izađe bos na teren i tako provede neko vreme na njemu. Ponovo je to radio i na mečevima Srbije na EVRO, međutim, zašto je to tako nije bio voljan da odgovori.

To radim i u klubu, to se ne otkriva, ne želim da otkrijem - objasnio je Birma.

Takođe, objasnio je i da vrlo dobro zna šta je to što je najveći kvalitet Danske.

- Igrao sam u Švedskoj, znam kako razmišljaju Skandinavci, igraju odličan fudbal, taktički su dobro postavljeni, u svakom momentu znaju šta rade, ali nama nema opcija za komfor, došli smo do zida, nema nazad i može samo napred. Ako hoćeš napred, moraš da pobediš, kako će to biti, koji deo taktički, to ne mogu da otkrivam, ali gledajući igrače i mene, svi su spremni da daju sto odsto, mnogo smo naučili iz ove dve utakmice, spremni smo da damo sve za Srbiju i za navijače koji su došli da nas podrže - rekao je napadač Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading