BIVŠA ZADRUGARKA PLIVA U FEKALIJAMA: Popularni pevač sve USNIMIO, osvanuo ŠOKANTNI SNIMAK! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.06.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Perućica napravio klip koji je izazvao lavinu reakcija!

BIVŠA ZADRUGARKA PLIVA U FEKALIJAMA: Popularni pevač sve USNIMIO, osvanuo ŠOKANTNI SNIMAK! (VIDEO)

Foto: TikTok.com

Sandra Todić

Nevreme koje je pre dva dana pogodilo Srbiju izazvalo je haos i apokaliptične prizore širom zemlje, uključujući i prestonicu. Delovi Beograda su bili potopljeni, a među građanima su se javile različite reakcije na ovu vanrednu situaciju.

Sandra Todić - šokirala svojim potezom

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Sandra Todić, privukla je pažnju javnosti svojim neobičnim ponašanjem tokom nevremena. Ona je sa svojom drugaricom odlučila da se zabavi usred poplave, pa su čak i zaplivale gradskim ulicama. Njihov potez izazvao je različite reakcije, a društvene mreže su se usijale od komentara.

Republika

Foto: TikTok.com

Sandra Todić, bivša zadrugarka

Reakcije javnosti

Dok su neki osudili ovakvo ponašanje, ističući da je voda zapravo mešavina kišnice i kanalizacije, drugi su se pridružili zabavi i podržali ovakav neobičan pristup vanrednoj situaciji. Kompleksne reakcije javnosti dodatno su produbile kontroverzu oko ovog događaja.

Ljuba Perućica - inspirisan neobičnom situacijom

Snimak bivše zadrugarke objavio je pevač Ljuba Perućica, uz zvuk čuvenog klipa sa Jutjuba i naslov "Morava je čudo". Njegova reakcija samo je doprinela širenju varijanti ovog snimka i inspirisala mnoge da se uključe u stvaranje novih verzija, dok su se drugi zgražavali.

"Ko će da joj kaže da je uplovila u g*vna?", "Kupanje u fekalijama, bravo", "To bre, fekalije, idemo", "Šugica u najavi", "Tako, u kanalizaciju zbog lajka, lepo", "Đe se kupaš", "Kraljica", "Carica", "Uživaj sa ešerihijom", "Oni misle jezero, a ono se zapušila kanalizacija", samo su neki od komentara ispod objave, koju možete videti u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading